JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj va disputa şase meciuri amicale în această pauză competiţională, unul în plus faţă de numărul anunţat iniţial.

Între timp, oficialii „şepcilor roşii” au perfectat şi un joc cu FC Zalău, echipă care a terminat pe podium turul Ligii a III-a, însă au şi înlocuit un adversar din acest eşalon, pe Industria Galda de Jos, cu o formaţie din Liga a IV-a, CS Ocna Mureş.

Primul amical va avea loc în 4 februarie, cu CSM Hunedoara, mai apoi urmând meciuri cu Unirea Jucu, FC Zalău, CS Ocna Mureş, Cetate Deva şi, din nou, Unirea Jucu, ultimul joc fiind pe 25 februarie, cu o săptămână înaintea reluării campionatului pentru „U” Cluj. Toate partidele se vor desfăşura în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”, patru dintre adversarii alb-negrilor fiind echipe cu pretenţii în Liga a III-a.

„Trebuie să ne pregatim pentru Liga a III-a acum. Noi ne-am propus să promovăm de cand am venit aici şi sperăm în fiecare an să facem asta. Eu am venit la Universitatea să pun umărul să facem lucruri bune. În această iarnă nu facem cantonament, dar o să vină şi la noi perioada cu cantonamente. ”, a spus mijlocaşul lui “U” Cluj, Gabi Giurgiu.

“Studenţii” vor relua campionatul în etapa a doua a returului, programată pe 4 martie.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Conducerea și antrenorii Universității au avut parte de o iarnă fierbinte, cu multe lucruri de pus la punct și partidele amicale de pe sinteticul din parcul „Babeș – Hațieganu” vor da, în parte, măsura închegării echipei, cu bătaie lungă spre promovările așteptate. Credem că discuțiile purtate cu alți foști jucători ai „studenților” se vor concretiza prin revenirea unora, din vară, sub culorile alb-negre. Suntem încrezători în entuziasmul, pasiunea și seriozitatea domnului Sabău și așteptăm „primăvara” noii echipe „U” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.