JSport.roJSport.ro

img_8988A doua etapă intermediară din acest sezon al Ligii a IV-a a debutat marţi după-amiaza, cu meciul dintre Unirea Tritenii de Jos şi Viitorul Mihai Georgescu.

Gazdele au reuşit să câştige cu un scor surprinzător, 9-3, având în vedere mai ales faptul că la intrarea în ultimele 25 de minute ale meciului diferenţa dintre cele două echipe era de doar un gol, 3-2. Schimbarea tacticii de joc de către tehnicianul Triteniului, Andrei Pintilie, coroborată cu greşelile în lanţ din defensiva oaspeţilor au dus la marcarea unui gol la patru minute în poarta Viitorului, echipă care a ajuns la 44 de goluri primite în 12 etape.

Triteniul şi-a mai reparat, astfel, golaverajul zdruncinat serios de cele 12 goluri primite pe Cluj Arena, Unirea urcând chiar peste Viitorul în clasament, având acum şapte puncte.

„A fost un joc la discreţia noastră, deşi am avut iar probleme de lot cu etapele astea intermediare. Spre exemplu, astăzi mi-a fost un jucător în poartă, dar sunt bucuros că echipa şi-a menţinut jocul bun din etapele trecute. Băieţii s-au concentrat, au muncit, au alergat şi au dat nouă goluri. De altfel, nu ştiu dacă Triteniul a mai dat nouă goluri între-un meci în ultimii cinci ani. Am jucat cu nişte copii ambiţioşi, arţăgoşi, dar fără experienţă. În prima repriză, însă, am încercat cu multe combinaţii, dintr-o bucată, cu posesie gen tiki-taka, joc care mie nu îmi place. La pauză le-am cerut să ne facem jocul nostru, cu pase din centru în margine şi pătrundere spre centru apoi cu finalizare şi am dat şase goluri în 25 de minute”, ne-a spus antrenorul Unirii, Andrei Pintilie.

„După minutul 65 am avut un picaj inexplicabil şi am luat gol după gol, nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat. Au fost şi câteva greşeli de portar, dar să iei şase goluri în 20 de minute e ceva. Ne-au lipsit şi vreo câţiva titulari, dar sunt un pic supărat, le-am spus şi lor că, dacă nu-şi schimbă atitudinea, vom lua altfel lucrurile, pentru că aşa nu mai merge. În plus, am pretenţii de la unii jucători care vin la Liga a IV-a şi parcă nu au chef, ceva se întâmplă. La elite joacă cât de cât, dar aici parcă nu mai sunt aceiaşi”, a declarat şi tehnicianul Viitorului, Laurenţiu Văidean, hotărât să-i bage în şedinţă pe elevii săi în zilele următoare.

Pentru Unirea a reuşit un hattrick Paul Ceclan, Saşa a izbutit două goluri, în timp ce Nemeş, Cristian Paleoca, Sergiu Gall şi Bărbos au marcat celelalte goluri pentru Unirea, în timp ce Bedelean, Budean şi Păun au mai salvat din onoarea oaspeţilor.

Unirea Triteni

Voivod
Ceclan
Ozvadă
Gall S
Luduşan
Paleoca Cr
Câmpian
Bărbos
Nemeş
Saşa
Crişan

Au mai intrat: Pintilie P, Cicoş, Sdeorna. Antrenor: Andrei Pintilie

*
*

Viitorul Mihai Georgescu

Pop Ed.
Hacicu
Rotar Al.
Oltean
Felecan
Păun
Nistor
Popa
Oprescu
Bedelean
Georgiu

Au mai intrat: Tiseliţă, Rotar Mihai, Budean. Antrenor: Laurenţiu Văidean

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.