JSport.roJSport.ro

Unirea Tritenii de Jos a câştigat cu 6-1 meciul împotriva celor de la AS Viile Dejului, care a contat pentru etapa a 14-a a Ligii a IV-a.

Trupa lui Andrei Pintilie s-a descătuşat după pauză, în ultimele 45 de minute Nemeş şi colegii săi marcând de patru ori.

Jocul de la Triteni a fost controlat de către gazde mai ales în repriza secundă, ambele echipe având ocazii în prima parte a meciului, care s-a încheiat 2-1. Terenul greu i-a avantajat mai bine, până la urmă, pe cei de la Unirea, Pintilie, Saşa, Indreica, Pruneanu şi Nemeş, ultimul autor a unei duble, aducând a treia victorie din ultimele patru meciuri pentru echipa lor.

În schimb, Viile Dejului, care a înscris în acest meci prin Radu Paul, a întrerupt brusc seria de trei jocuri consecutive câştigate.

“Nu s-a pus problema echipei învingătoare astăzi. Am avut 2-0 în primele 15 minute, după care am primit un gol pe neatenţie, dar în a doua repriză a existat doar o echipă pe teren, care, chiar dacă a fost greu, nu ne-a pus probleme. Am reuşit să ne adunăm 16 oameni, iar acest lucru s-a văzut. De altfel, pe teren propriu suntem principalul nostru adversar dacă nu ne strângem suficienţi. Acum suntem iar pe val, jucăm bine, pe apărare nu mai greşim. Ne-am revenit, începem să arătăm ca în returul campionatului trecut, ba mai mult cred că anul acesta vom face mai multe puncte decât în returul sezonului trecut”, a spus antrenorul jucător al Unirii, Andrei Pintilie.

„A fost un teren foarte greu. Am luat şase goluri pentru că am ieşit la joc, am avut ocazii, iar ei ne-au prins. Au fost mai buni, dar noi nu am fost decât 12 oameni, de altfel marea problemă a noastră la meciurile din deplasare”, a spus şi preşedintele dejenilor, Adrian Mânzat.

Unirea Triteni

Rusu
Luduşan
Paleoca B.
Gall S.
Voivod
Indreica
Saşa
Nemeş
Bărbos
Ceclan
Pintilie An.

Au mai intrat: Pruneanu, Deiac, Ozvadă, Podariu, Sălăjan. Antrenor: Andrei Pintilie

Viile Dejului

Toderean
Banias
Fodor
Popa
Vaida
Nemeti
Mureşan M
Mureşan An.
Borşan
Radu P.
Benea

A mai intrat: Groza

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.