JSport.roJSport.ro

img_0013Un tur peste aşteptări făcut de Unirea Dej s-a încheiat cu o înfrângere dureroasă, 0-4 la Oşorhei, pe terenul penultimei clasate.

Pe o vreme deloc prielnică pentru fotbal, cu un vânt extrem de puternic, gazdele s-au adaptat mult mai bine, iar după primele 20 de minute conduceau deja cu 3-0. Elevii lui Gheorghe Barbu au avut serioase probleme în startul meciului, tehnicianul dejenilor mărturisind, la final, că nu şi-a recunoscut echipa, Unirea suferind doar două înfrângeri până acum în 13 etape.

Până la pauză gazdele au mai înscris o dată, dominarea dejenilor din partea a doua a meciului nereuşind să fie concretizată şi pe tabela de marcaj. S-a terminat 4-0 pentru CS Oşorhei, dejenii urmând să termine turul pe locul nouă în clasament doar dacă Avântul Reghin va pierde, mâine, la Iernut.

“Am avut probleme mari astăzi. A bătut şi un vânt foarte puternic, care îţi aducea mingea înapoi când o degajai, nu am ştiut să ieşim din careu, stadionul era şi în câmp, iar cei de la Oşorhei s-au adaptat mai bine. Noi am avut vreo 15 minute de ‘black-out’, nu-mi venea să cred, practic putea să fie vreo 2 sau 3-0 încă din minutul cinci. Nu mi-am recunoscut echipa în prima repriză, a fost una de coşmar pentru noi. Ne-au mai dat un gol pe finalul reprizei, dar începutul a fost dezastruos. În a doua parte a meciului nu au mai ajuns la noi la poartă, am ratat câteva ocazii, dar oricum nu mai conta la 0-4. A fost un accident astăzi, dar îmbucurător pentru noi este că s-a terminat turul, pentru că inclusiv acum s-a cunoscut că nu am făcut pregătirea de vară. Poate şi drumul pe care l-am făcut azi, am jucat şi un amical cu Universitatea Cluj marţi, încărcătura probabil că a fost prea mare. Am sperat să ne închidem la acest meci, dar au fost probleme, iar la început orice fază a lor era fază de gol”, ne-a declarat antrenorul dejenilor, Gheorghe Barbu.

Cu excepţia jocului din această după-amiază, turul pe care Unirea Dej l-a făcut în acest sezon a fost peste aşteptările multora, în condiţiile în care alb-albaştrii nu aveau o echipă conturată cu o săptămână înaintea primului meci oficial. Dejenii ar mai putea disputa un meci amical peste câteva zile, după care vor urma o serie de discuţii între antrenorul Unirii şi finanţatorul Mircea Itu legate de viitorul apropiat al formaţiei care a surprins plăcut în acest tur.

De menţionat şi că Gică Barbu are în contract o clauză prin care poate pleca în această iarnă în cazul unei oferte mai bune de la o altă echipă.

unirea-dejUnirea Dej

Szekely
Plăian
Bota
Kovacs
Podină
Blaj Fl.
Giurgean
Blaj Al.
Paul Bogdan
Iovu
Bălţoi

Au mai intrat: Papp, Vaida, Obreja, Sabo. Antrenor: Gheorghe Barbu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.