JSport.roJSport.ro

Unirea Triteni a încheiat cel mai bun sezon din ultimii ani.

Echipa condusă de fraţii Andrei şi Paul Pintilie a terminat pe locul patru în Liga a IV-a, dar, paradoxal, au apărut problemele.

Nemulţumiţi de situaţia din jurul echipei, cei doi Pintilie au ameninţat că vor pleca de la Unirea. Potrivit surselor CJSport.ro, antrenorul Andrei şi team-managerul Paul nu vor să mai rămână la echipă, astfel că viitorul „leilor” este în acest moment incert.

Cunoscut pentru faptul că nu se abţine de la comentarii, team-managerul Paul Pintilie a făcut acest lucru tocmai când a venit vorba de plecarea sa şi a fratelui său de la echipă.

„Nu comentez zvonurile. Noi în 20 iulie vrem să începem pregătirea pentru noul sezon”, a fost singura reacţie a lui Pintilie, care nu a vrut să confirme, dar nici să infirme faptul că va pleca de la Unirea.

Nu e prima oară când apar probleme interne la Triteni înaintea unei noi ediţii de campionat. În urmă cu două sezoane, Unirea nu s-a prezentat la meciul cu Vulturul Mintiu-Gherlii, din prima etapă, iar apoi doar jucătorii Triteniului s-au dus pe Cluj Arena, la jocul cu „U”, cei doi fraţi Pintilie lipsind.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.