JSport.roJSport.ro
foto: csuc.ro

CFR Cluj a pierdut, 1-2, meciul din deplasare cu CSU Craiova, însă acest lucru pare să fi trecut pe planul secund în tabăra ardelenilor.

Arbitrajul lui Marcel Bîrsan i-a enervat pe clujeni, antrenorul Vasile Miriuţă fiind primul eliminat, în a doua repriză Billel Omrani reuşind performanţa de a vedea două cartoşane galbene, în câteva secunde, pentru proteste.

Furios după această eliminare, francezul şi-a vărsat nervii pe geamul unei uşi de la vestiare, pe care l-a spart şi s-a tăiat puternic la mână. Seara de coşmar a lui Omrani s-a terminat abia după meci, atunci când a fost informat că va trebui să plătească şi o amendă pentru comportamentul din teren.

“Omrani nu trebuie să facă acel gest, nu trebuia să-l aplaude ironic pe arbitru, avem un regulament de ordine interioară și va fi pedepsit. Un fotbalist profesionist nu are voie să facă ceea ce a făcut Omrani”, a declarat Vasile Miriuţă, la Dolcesport, tehnicianul clujenilor refuzând să comenteze arbitrajul, însă ţinând să-şi laude elevii pentru jocul prestat.

Dacă antrenorul feroviarilor s-a abţinut să vorbească despre prestaţia arbitrului Marcel Bîrsan, marcatorul CFR-ului, Cristi Bud, a recunoscut că cel mai tare i-a deranjat pe clujeni faptul că s-a dictat penalty după ce, iniţial, s-a acordat corner.

“Din câte am văzut de pe teren, a fost penalty pentru Craiova, dar nu trebuie să dai mai întâi corner, apoi să întorci decizia. Asta ne-a iritat mai mult, faptul că nu a dat penalty din prima”, a spus Bud, de altfel şi Horj recunoscând că a atins mingea cu mâna la acea fază.

CFR va disputa următorul meci marţi seară, în Gruia, cu Poli Iaşi, în optimile de finală ale Cupei României.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.