JSport.roJSport.ro

img_3222_1200x800Universitatea Cluj a urcat pe locul 1 în clasamentul Ligii a IV-a după victoria cu Olimpia Gherla, fostul lider al campionatului.

„Studenţii” au rezolvat şi acest meci prin plusul de valoare şi de pregătire fizică, antrenorul Marius Popescu fiind mulţumit de jocul elevilor săi din această săptămână. După şedinţa din vestiarul de la Turda, venită în urma primelor puncte pierdute de clujeni în acest sezon, „Papi” spune că a văzut un efect pozitiv după patru zile.

„Cea mai bună repriză din acest sezon a fost cea cu Turda, din Cupă, iar cu Gherla mi-a plăcut organizarea. E falsă ideea că e Liga a IV-a şi nu e presiune, pentru că ’U’ Cluj atrage foarte mare presiune şi echipele vor să demonstreze cu noi că sunt la un nivel acceptabil. Semnele sunt bune însă, pentru că de la meci la meci creştem şi zic că o să fie tot mai bine. Am reuşit să mai rezolvăm doi jucători în această săptămână, Manu şi Fodor, care au mai lucrat cu mine. Din păcate, nu l-am avut acum pe Abdrudan, care a suferit o contractură la ultimul antrenament, iar la Păcurar accidentarea a recidivat”, a declarat Marius Popescu, antrenorul noului lider al Ligii a IV-a.

Gherlenii, în schimb, se gândesc la ce întorsătură ar fi putut lua meciul dacă Mureşan marca din penalty la 0-1 şi recunosc că le-au lipsit mai mult curaj pe Cluj Arena.

„Sper că nu ne-am făcut de ruşine. S-a văzut la clujeni pregătirea fizică mult mai bună decât a noastră, felicităm echipa gazdă şi îi urăm mult succes la promovare. Noi, cu mai mult curaj, poate am fi putut obţine mai mult, dar şi arena pe care am jucat poate că a influenţat jocul nostru. Dacă am fi marcat acel penalty, poate alta era soarta partidei, dar îi felicit pe băieţii mei mai ales pentru jocul din a doua repriză. Am jucat şi pe Cluj Arena, asta rămâne o amintire frumoasă pentru fiecare jucător, s-au simţit fotbalişti. Am pierdut locul 1, dar suntem în grafic şi am făcut un pariu cu jucătorii că vom fi tot acolo sus, cu un pic de seriozitate”, a spus şi unul dintre antrenorii Olimpiei, Csaba Kilin, gherlenii fiind la egalitate de puncte cu „U” în clasament, dar cu un golaveraj inferior şi cu un meci mai mult.

Dacă “U” va juca miercuri, cu Viitorul Mihai Georgescu, gherlenii vor primi vizita Unirii Triteni, sâmbătă, în etapa a opta a Ligii a IV-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.