JSport.roJSport.ro

IMG_3327Unirea Jucu se află la doar un punct în spatele primului loc în clasamentul seriei 5 din Liga a III-a, însă promovarea pare foarte departe pentru tehnicianul care a făcut minuni în acest tur la Jucu.

Gheorghe Barbu a pierdut un singur meci pe banca echipei sale, 0-2 cu Industria Galda, însă nemulţumirile tehnicianului clujean sunt legate de lotul avut la dispoziţie. Antrenorul Jucului a acuzat din plin, în ultimele etape, oboseala elevilor săi, iar acum spune că nici nu se gândeşte la promovare dacă nu vor fi efectuate şi câteva transferuri.

„Mai avem un meci din acest tur, apoi vine vacanţa şi trebuie să vedem ce facem, pentru că, în condiţiile astea, va fi foarte greu să promovăm. E clar că, acum, nu suntem pregătiţi de Liga a doua. Nu avem nici infrastructura necesară, chiar dacă au început câteva lucrări la stadion. Eu sunt un antrenor care vrea să se bată la promovare, dar trebuie să mai aducem şi nişte jucători. Peste 90% din jucătorii pe care îi am acum au evoluat în toate meciurile. Gândiţi-vă că, în retur, vom merge la toate contracandidatele noastre şi va fi foarte să greu să ne menţinem în luptă fără să facem transferuri. Trebuie să întărim lotul”, ne-a declarat Gică Barbu, cel care nu a exclus nicio eventuală despărţire de Unirea Jucu dacă cerinţele sale nu vor fi luate în calcul.

În partea a doua a campionatului, clujenii vor întâlni pe teren propriu, dintre echipele aflate, momentan, pe primele 10 locuri ale clasamentului, doar pe Sănătatea Cluj şi CS Oşorhei, formaţii situate acum pe poziţiile opt, respectiv 10. De altfel, ultimul meci al turului pentru Unirea va avea loc vineri, tocmai în fieful „viruşilor verzi”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.