JSport.roJSport.ro

img_3747Meci cu nouă goluri între AS Viile Dejului şi Unirea Tritenii de Jos, în etapa a 12-a a Ligii a IV-a, scor final 3-6.

Jocul de pe terenul nou-promovatei a fost la discreţia elevilor lui Andrei Pintilie mai ales în a doua repriză, aceştia fiind ajutaţi şi de eliminarea portarului dejean Toderean, cel care a luat cartonaş roşu la scorul de 2-2. Din acel moment a existat o singură echipă pe teren, Triteniul neavând nicio problemă în a se impune în această partidă.

Hattrick-ul lui Silviu Saşa, „dubla” antrenorului jucător Andrei Pintilie şi golul lui Paul Ceclan au securizat cele trei puncte în tabăra oaspeţilor, Unirea urcând trei locuri în clasament după acest rezultat. Cu trei victorii şi un egal, formaţia de lângă Câmpia Turzii a ajuns pe poziţia a 10-a şi se pregăteşte acum pentru derby-ul local cu ISCT, de etapa viitoare.

De partea cealaltă, golurile lui Trif, Mureşan şi Farcaş nu i-au ajutat prea mult pe dejeni, aceştia primind 16 goluri în ultimele două partide, săptămâna trecută pierzând, 0-10, cu „U” Cluj. Cu şapte puncte în clasament, AS Viile Dejului rămâne la egalitate de puncte cu Arieşul Mihai Viteazu, cu acelaşi golaveraj însă (-20), formaţia din Mihai Viteazu având mai multe goluri marcate. Astfel, doar CFR Dej se află mai jos în ierarhie decât echipa nou-promovată, etapa viitoare fiind programat chiar derby-ul local, ce va avea loc, cel mai probabil, pe stadionul municipal din Dej.

„Am pierdut un meci pe care trebuia să-l câştigăm. Portarul nostru a luat roşu cu cinci minute înainte de pauză, pe merit, a fost prostia lui, deşi am înţeles că adversarul l-ar fi lovit cumva cu piciorul şi el a ripostat apoi. Acolo s-a rupt jocul, nu am avut ce face cu un om în minus şi am pierdut. Am avut o ocazie mare la 2-2, dar mingea s-a oprit pe linia porţii într-o baltă, însă nu avem ce să le reproşăm băieţilor, chiar s-au dăruit. Am luat golul trei şi am fost nevoiţi să ieşim la joc, iar ei ne-au prins pe contre. Exact aşa am pierdut şi cu Arieşul, tot cu portar eliminat, păcat pentru că erau meciuri pe care ar fi trebuit să le câştigăm”, a declarat preşedintele dejenilor, Adrian Mânzat.

„A fost un meci la discreţia noastră, copiii au jucat bine, au muncit şi nu am mai făcut cadouri. Nu s-a pus problema învingătoarei, e drept ne-a ajutat şi eliminarea portarului lor, dar băieţii au înţeles, după meciul cu Floreştiul, că trebuie să ne concentrăm pentru că avem foarte puţine puncte comparativ cu jocul prestat. Au alergat astăzi, nu am mai făcut greşeli, arbitrajul a fost ok şi era momentul să ne revenim şi să facem şi noi puncte. Am câştigat şi suntem fericiţi cu toţii”, ne-a spus şi antrenorul Triteniului, Andrei Pintilie, marcator a două goluri în acest meci.

viile-dejuluiAS Viile Dejului

Toderean
Marton
Banias
Mureşan
Popa
Farcaş
Silaşi P.
Hoza
Sălătioan
Popan
Trif

Au mai intrat: Vaida, Băieşu, Biriş. Antrenor: Flaviu Băieşu

Unirea Triteni

Voievod
Ceclan
Gall S.
Paleoca B
Crişan
Câmpian
Ozvadă
Bărbos
Saşa
Paleoca Cr.
Pintilie An.

Au mai intrat: Petrea, Luduşan. Antrenor: Andrei Pintilie

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.