JSport.roJSport.ro
Componenţii echipei Real Fundătura, pregătiţi pentru cel mai important meci din istoria clubului

Universitatea Cluj va trece şi prin Liga a V-a în drumul ei spre prima scenă a fotbalului românesc.

„Şepcile roşii” vor juca cu Vulturul Real Fundătura în sferturile Cupei României, faza judeţeană, competiţie pe care elevii lui Marius Popescu au cele mai mari şanse să o câştige.

Până la finală, care va avea loc în iunie, Goga şi colegii săi vor trebui să treacă de echipa din satul Fundătura, comuna Iclod, într-un joc programat duminică, 23 aprilie. În acel weekend este programată etapa a 23-a a Ligii a IV-a, însă „studenţii” au disputat în devans meciul din acea rundă cu Viitorul Mihai Georgescu, astfel că pot “bifa” şi partida de Cupă.

Aceasta se va disputa pe terenul sintetic de la Iclod, acolo unde „U” a mai jucat, în toamnă, un meci amical chiar la inaugurarea bazei sportive din localitate. Tot în aprilie se vor desfăşura şi celelalte trei meciuri din sferturile Cupei României, pe care le puteţi vedea mai jos, datele nefiind încă stabilite de către oficialii AJF Cluj.

Semifinalele sunt programate în luna mai, iar imediat după ultima etapă a Ligii a IV-a, de la începutul lunii iunie, se va disputa finala Cupei României, faza judeţeană.

Cupa României, sferturi de finală

Vulturul Real Fundătura – Universitatea Cluj (23 aprilie)

Voinţa Pata – Olimpia Gherla

Viitorul Sânpaul – Armenopolis Gherla

Gloria Cătina – Ardealul Cluj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.