JSport.roJSport.ro

A doua competiţie în fotbalul mic organizată de AJF Cluj, Cupa României, a ajuns la faza sferturilor de finală.

După finalizarea meciurilor de la nivelul Ligii a V-a, patru echipe din acest eşalon au promovat, astfel, alături de celelalte patru formaţii rămase din Liga a IV-a, şi au completat tabloul sferturilor.

Primul meci jucat în această fază a produs şi prima surpriză, Gloria Cătina învingând pe teren propriu, în Sâmbăta Mare, cu 5-1 pe Ardealul Cluj. Liderul din Liga a V-a, zona Mociu, a făcut cel mai bun meci din acest sezon în faţa unei formaţii care s-a bazat chiar şi pe câţiva dintre jucătorii angrenaţi în Liga Elitelor, oaspeţii ratând şi o lovitură de la 11 metri. Echipa din Cătina este prima semifinalistă a Cupei României, faza judeţeană, rămânând în cursa pentru a participa, în vară, la faza naţională a acestei competiţii.

Alte două sferturi de finală sunt programate miercuri, Viitorul Sânpaul-Armenopolis Gherla (ora 16:00) şi Voinţa Pata-Olimpia Gherla (ora 17:00), în timp ce duminică va fi sărbătoare la Iclod, acolo unde Real Fundătura, aflată pe locul patru în Liga a V-a, zona Gherla, va juca tocmai împotriva Universităţii Cluj, de la ora 15:00.

Semifinalele Cupei României se vor disputa în luna mai, în timp ce finala va avea loc la începutul lunii iunie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.