JSport.roJSport.ro

Start perfect de an 2018 pentru Ardealul Cluj. Echipa U17 s-a calificat în semifinalele Cupei României rezervată acestei categorii de vârstă, după ce a câştigat meciul din deplasare cu AFK Miercurea Ciuc, 2-1.

Partida s-a jucat în weekend şi a fost o revanşă luată de clujeni, după ce echipa din judeţul Harghita i-a eliminat anul trecut chiar în semifinale, în urma unei duble manşe.

Atunci, Ardealul a pierdut meciul retur de la Miercurea Ciuc, însă acum tinerii jucători ai lui Claudiu Moldovan au reuşit victoria care îi aduce cu un pas mai aproape de trofeu. Bogdan Botea şi Denis Sep au fost marcatorii clujenilor, într-un meci jucat pe un teren sintetic şi în urma căruia Ardealul U17 a ajuns pentru a treia oară consecutiv în semifinalele Cupei României.

Cu majoritatea jucătorilor elevi ai Liceului Tehnologic „Edmond Nicolau” din Cluj, Ardealul va disputa în dublă manşă semifinala, dar trebuie să mai aştepte până să-şi cunoască adversarul. Celelalte trei meciuri din sferturi se vor disputa marţi şi miercuri, iar printre adversarii clujenilor pot fi UTA Arad, CSU Craiova, Viitorul Constanţa sau FCSB.

În schimb, Ardealul U19 va juca miercuri în sferturile Cupei, în deplasare cu CSS 2 Baia Mare şi e mare favorită la calificarea în semifinale. Campionatele în Liga Elitelor U19 şi U17 se vor relua la finalul acestei săptămâni, atunci când se va disputa ultima etapă din tur.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.