foto: GettyImages, uefa.com

Celtic Glasgow s-a impus cu 2-0 în meciul cu CFR Cluj, din grupa E a Europa League, după un joc controlat în mare măsură.

Feroviarii au avut doar două şuturi pe poartă, dar şi un gol anulat incorect pentru offside şi au căzut pe locul 2 în clasament, după victoria lui Lazio cu Rennes, 2-1.

Scoțienii au început furioși meciul de pe Celtic Park, iar Arlauskis a avut o intervenție perfectă la lovitura de cap a lui Jullien. Portarul CFR-ului nu a mai avut ce face în minutul 20, atunci când Edouard a înscris pentru 1-0. La acest scor, jucătorii lui Petrescu au apărut şi ei periculoşi la poarta gazdelor şi chiar au reuşit să şi marcheze. Golul lui Boli a fost anulat greşit, însă, pentru offside, iar Celtic a intrat cu avantaj la vestiare.

Meciul a fost mai echilibrat în partea secundă, dar cei care au marcat au fost tot scoţienii. Omrani a pierdut o minge în ofensivă, iar Elyonoussi a finalizat cu noroc un contraatac, iar misiunea clujenilor se complica teribil. Deac a avut o ocazie bună de gol mai apoi, însă avea să fie singura într-o repriză în care Celtic nu a mai vrut, iar CFR nu a mai putut.

Clujenii au pierdut, astfel, primul meci din grupa E, iar următorul joc va fi tot în deplasare, peste trei săptămâni, cu Rennes.

Celtic FC

67
Forster
23
Bolingoli
33
Elhamed
2
Jullien
35
Ajer
42
McGregor
8
Brown
49
Forrest
27
Elyounoussi
22
Edouard
17
Christie

Au mai intrat: Hayes, Ntcham. Antrenor: Neil Lennon

CFR Cluj

87
Arlauskis
45
Camora
3
Burcă
21
Boli
16
Susic
8
Djokovic
6
L. Aurelio
37
Bordeianu
9
Omrani
99
Rondon
10
Deac

Au mai intrat: Culio, Păun, Golofca. Antrenor: Dan Petrescu

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte