JSport.roJSport.ro

img_9497Liga a IV-a Cluj nu se dezminte şi continuă să ofere scenarii de multe ori unice chiar şi în fotbalul mondial.

După goluri validate prin plasa laterală sau jucători care sunt pe teren cu numele, deşi, în realitate, ei se află la câteva zeci de kilometri distanţă, a apărut acum şi situaţia în care o echipă va pierde la „masa verde” un meci pentru că nu a ştiut de el.

Etapa a 11-a a Ligii a IV-a trebuia să înceapă astăzi, cu meciul dintre Someşul Gilău şi Viitorul Mihai Georgescu, însă oaspeţii au aflat de această partidă doar cu aproximativ 30 de minute înainte de startul ei. Jocul era programat să se desfăşoare de la ora 16:00, ziua şi ora de începere fiind trecute pe site-ul AJF Cluj, însă reprezentanţii Viitorului au fost încurcaţi atât de etapele intermediare din ultima perioadă, cât şi de reprogramarea meciului cu CFR Dej, din etapa a 10-a, acesta urmând să se desfăşoare duminică.

„Ne-am înţeles cu Dejul să nu jucăm miercuri, ci duminică, pentru că noi nu avem meci la Elite sâmbătă. Între timp, cei de la AJF şi Gilău au programat etapa a 11-a astăzi şi chiar nu pot să-mi dau seama de situaţia creată. Am vorbit cu CFR-ul pentru duminică pentru că noi aşa procedăm, vorbim cu echipele adversare înainte de meci, ne-am înţeles pentru etapa a 10-a, dar pentru etapa a 11-a nimeni, nimic. Noi vrem să ne prezentăm la fiecare joc, dar pur şi simplu nu am ştiut că avem meci astăzi. E şi greşeala noastră, că nu am verificat site-ul competiţiei, dar nu cred că e posibil să-ţi programeze etapa a 11-a înaintea etapei a 10-a. Sau măcar să te anunţe de acest lucru. Plus că ar trebui să existe și altă modalitate de a anunța un joc, nu doar site-ul AJF-ului”, ne-a declarat un reprezentant al Viitorului.

Reprezentanţii AJF Cluj au ţinut să le atragă atenţia celor de la Viitorul că aceştia au decis, la începutul sezonului, să joace în fiecare zi de miercuri meciurile din Liga a IV-a, menţionând, pe de altă parte, că delegatul Viitorului a fost anunţat şi de jocul cu Someşul Gilău.

„Ştiau că au meci astăzi. Noi ce putem să facem, să-i ducem noi la meci? Nu putem asta. Ziua lor de joc este miercurea şi ştiau că au meci în fiecare miercuri, mai trebuie să le spunem altceva? Au fost anunţaţi la timpul respectiv, e pus şi pe site programul, nu putem să-i anunţăm pe fiecare atunci când au meci. Ieri a fost şedinţă pentru două turnee de copii, nu a fost şedinţă destinată Ligii a IV-a. Au fost şi acele etape intermediare, mai cu probleme, dar s-au descurcat. Nu s-au prezentat, vor suporta consecinţele, adică pierderea meciului cu 0-3 şi amendă”, ne-a spus preşedintele Comisiei de Competiţii din cadrul AJF Cluj, Eugen Hang.

Totuşi, în funcţie de argumentele Viitorului, echipa ar putea fi iertată de amenda în valoare de 300 de lei, Comisia de Disciplină a AJF urmând să dea un verdict final săptămâna viitoare. Principala beneficiară a acestei situaţii este Someşul Gilău, echipă care va primi trei puncte fără efort, însă va rămâne tot pe locul cinci în clasament şi după etapa din weekend.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.