JSport.roJSport.ro
foto: someşeanul.ro

Unirea Dej nu-şi revine nici după plecarea antrenorului Alpar Meszaros.

Galben-albaştrii au pierdut jocul disputat pe teren propriu cu Metalurgistul Cugir, 1-3, oaspeţii controlând autoritar partida şi câştigând un meci care i-a adus din nou pe locul 1 în clasament.

Sorian, Afrapt, Tăban, Şaucă şi Făgărăşanu sunt jucătorii Cugirului care au ratat cele mai mari ocazii la poarta lui Szekely, dejenii sperând câteva minute că pot da lovitura. Boje a deschis scorul chiar înainte de pauză, însă Itu şi Făgărăşanu au întors rezultatul în doar patru minute după reluarea meciului.

Acelaşi atacant golgheter al Metalurgistului, Făgărăşanu, a liniştit meciul cu golul din minutul 83, cugirenii urcând pe locul 1 după remiza dintre Ighiu şi Galda. Dejenii, în schimb, au bifat a şaptea înfrângere stagională şi se află pe locul 12, la patru puncte de poziţia a 11-a, dar şi cu un meci mai mult disputat.

„Un joc tactic aproape perfect până în minutul 55, de unde a venit şi golul egalizator al Cugirului. Îmi felicit echipa pentru atitudinea vută, un grup tânăr, de perspectivă. Am ţinut piept formaţiei cugirene, care are jucători cu o tehnică mult peste nivelul Diviziei C, iar la noi s-a văzut lipsa celor doi mijlocaşi, Itu şi Nalaţi, suspendaţi, aşa că a trebuit să improvizez. Per ansamblu, o victorie meritată a Cugirului”, a declarat antrenorul dejenilor, Flaviu Băieşu.

Unirea Dej

Szekely
Plăian
Udi
Kovacs
Podină
Papp
Blaj Fl.
Blaj Al.
Ferhaoui
Sătmar
Boje

Au mai intrat: Popescu P., Paul Bogdan, Kocsis, Chiorean. Antrenor: Flaviu Băieşu, Costi Bădan

Metalurgistul Cugir

Crivăţ
Vărărean
Itu
Negrescu
Bold
Afrapt
Tăban
Popa
Şaucă
Sorian
Făgărăşanu

Au mai intrat: Radu Şt., Cioban, Codrea, Neagu. Antrenor: Călin Moldovan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.