JSport.roJSport.ro
foto: Dan Tăuţan/CFR 1907 Cluj-facebook

CFR Cluj e echipa momentului în România.

Preluată de Alin Minteuan, actuala campioană are cinci victorii consecutive în toate competiţiile, patru în Liga 1 şi una în Cupa României.

Cu „sperietoarea” Dan Petrescu aproape în permanenţă deasupra capului, Minteuan a demontrat că menţinerea sa ca antrenor până la finalul campionatului e cea mai bună soluţie.

Deja antrenorul cu cel mai bun debut din istoria CFR-ului, după patru victorii la rând, tehnicianul din Gruia a urcat recordul la cinci succese în urma partidei cu Viitorul, potrivit lpf.ro.

„Trecem printr-o perioadă foarte bună, dar asta nu doar datorită mie. Sunt jucătorii, staff-ul, toată lumea contribuie la aceste victorii. Sperăm să o ţinem aşa cât mai mult”, a spus Minteuan. Sigur de locul său la CFR până la finalul campionatului, tehnicianul din Gruia nu-şi face mari speranţe din vară, chiar dacă va lua eventul cu formaţia clujeană.

„Nu eşti niciodată sigur de nimic. Trebuie să priveşti aproape în viitor, nu foarte departe, pentru că se pot întâmpla foarte multe lucruri. Trebuie să fim din nou cumpătaţi şi doar atât. În rest, nu ne facem planuri pentru o perioadă foarte îndelungă, pentru că în fotbal nu se pot face planuri, asta e realitatea”, a mai spus cel supranumit de suporteri „Solskjaer” din Gruia.

CFR va juca două meciuri consecutive cu Astra pe teren propriu, în campionat şi Cupa României, iar Minteuan ar putea duce la şapte recordul de meciuri consecutive încheiate cu victorie. Primul joc cu Astra va fi la finalul săptămânii viitoare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.