JSport.roJSport.ro
foto: dej24.ro

Duminică s-au disputat ultimele trei meciuri ale etapei a doua din Liga a IV-a.

Ziua a început cu victoria Sportingului Apahida, 5-1 cu Viitorul Soporu de Câmpie şi s-a încheiat cu CFR Dej-Someşul Dej 0-3 şi Vulturul Mintiu-Gherlii-Unirea 2 Dej 1-1.

Victoria Apahidei nu a fost pusă deloc la îndoială de nou-promovata din Sopor, printre marcatorii gazdelor numărându-se şi portarul Marius Nicoară, care a jucat atacant astăzi. Pentru Sporting a deschis scorul Vasilaş după numai şapte minute, iar oaspeţii au avut 10 minute de speranţă, Cecălăcean egalând la unu.

Până la pauză, Câmpean şi-a adus iar echipa în avantaj, iar în repriza secundă acelaşi jucător a reuşit dubla. Pe lângă Nicoară, Ciotlăuş a înscris şi el, iar Apahida a ajuns la a doua victorie consecutivă.

În derby-ul local al etapei, Someşul Dej s-a impus cu 3-0 în faţa CFR-ului. Meciul a avut loc pe stadionul „Municipal”, iar diferenţa de valoare şi experienţă a fost decisivă. Până la pauză, Someşul avea 2-0 după dubla lui Rareş Petrean, imediat după pauză Toma transformând o lovitură de la 11 metri. Nou-promovata are punctaj maxim după două etape, iar CFR-ul a primit iar trei goluri într-un meci şi pare a avea serios de tras şi în acest campionat.

A treia echipă dejeană care a jucat astăzi, Unirea 2 (fosta AS Viile Dejului), a fost egalată în prelungiri la Mintiu-Gherlii. După un meci în care cele două formaţii şi-au împărţit şansele de poartă, dejenii avându-le pe cele mai mari, aceştia au marcat primii prin Eduard Papp. Oaspeţii au ratat şansa de a face 2-0, iar Mintiul a dat lovitura pe final, atunci când Bouros a adus primul punct al sezonului pentru echipa sa.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.