JSport.roJSport.ro

Liga a IV-a se va relua la sfârşitul acestei săptămâni, odată cu etapa a 18-a.

CS Floreşti, Someşul Dej şi Unirea Iclod sunt principalele favorite la promovare, dejenii având o prestaţie solidă în meciurile amicale, după cele şapte transferuri făcute în această iarnă.

Nou-promovata a terminat neînvinsă cu ACS Comuna Recea, liderul Ligii a III-a, dar şi cu Sănătatea Cluj, ocupanta poziţiei a şasea. “Sunt mulţumit de perioada de pregătire şi de transferurile făcute. Aşteptăm să înceapă campionatul”, este concluzia finanţatorului dejenilor, Vicenţiu Ştir.

Echipa sa va disputa meciul care poate fi decisiv pentru promovare în 16 martie, cu CS Floreşti, de la ora 11:00. Jucătorii lui Călin Budişan se pregătesc intens pentru această partidă, roş-albaştrii fiind chiar acum într-un cantonament centralizat la Smida, în judeţul Cluj.

Floreştenii au făcut şi câteva transferuri în ultima perioadă, Alexandru Ţicrea, Nadin Crişan şi Flavius Nistor alăturându-se lotului liderului, care are şi un nou preşedinte. Jucătorul Laurenţiu Văidean va îndeplini această funcţie, mijlocaşul floreştenilor urmând să se ocupe şi de problemele administrative ale clubului.

Unirea Iclod, ocupanta locului trei în clasament, a pierdut ultimul amical disputat, 1-2 cu Sporting Apahida, o formaţie care vrea să încurce “lucrurile” în fruntea clasamentului. De altfel, trupa lui Florin Pojar o va întâlni chiar pe Someşul Dej în etapa din wekend, meciul urmând se se joace la baza Ardealul din Cluj-Napoca, duminică, de la ora 11:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.