Someşul Dej are din nou trei puncte peste locul doi în clasament, după victoria cu Sporting Apahida.

A fost 3-0 pentru formaţia lui Mircea Bolba, care a controlat aproape total meciul jucat pe arena din Vad.

Sporting a avut o ocazie de a egala la 1, însă dejenii au rezolvat apoi meciul până la pauză. Brumă şi Toma au fructificat două dintre situaţiile dejenilor în prima repriză, iar în a doua Petrean a transformat o lovitură de la 11 metri. Sporting le-a dat emoţii gazdelor la o bară a lui Tăbârţă, însă Apahida a oferit mult prea puţin pentru a spera la un rezulvat pozitiv împotriva liderului.

Someşul Dej are 3 puncte peste CS Floreşti şi Victoria Cluj, cele două echipe de pe podium despărţite de golaveraj. Dacă pe locul patru e Arieşul Mihai Viteazu, pe cinci e Vulturul Mintiu-Gherlii. Echipa lui Gică Cotuţ a câştigat cu 5-1 în faţa celor de la CFR Dej.

“Vulturii” au avut mai multe probleme în prima repriză, perioadă în care şi dejenii au oferit o replică peste locul arătat în clasament. A fost doar 1-0 pentru gazde la pauză, însă Mintiul a risipit orice emoţii în partea secundă. Golurile marcate de către gazde i-au făcut pe dejeni să cadă şi din punct de vedere psihic, CFR-ul reuşind doar să reducă din diferenţă prin golul lui Benea, la 0-3. Dubla lui Alex Rus şi golurile lui Popa, Daniel Pop şi Raţ au adus în cele din urmă o victorie confortabilă Mintiului, care pune presiune pe Arieşul în lupta pentru locul patru în clasament.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.