foto: Somesul Dej/facebook

Prima etapă a noului sezon din Liga a IV-a s-a încheiat duminică după-amiază, cu ultimele două meciuri.

Someşul Dej a trecut la scor de Vulturul Mintiu-Gherlii, 7-1, rezultat care urcă formaţia dejeană pe primul loc în clasament după prima etapă.

Meciul s-a jucat la Vad, noua casă a dejenilor din acest sezon, iar Someşul a controlat aproape total partida. Cu un lot mai valoros şi mai puternici şi din punct de vedere fizic, gazdele au reuşit să-şi facă meciul uşor şi să se desprindă în ultima parte a reprizei secunde.

Someşul l-a avut pe Rareş Petrean în mare formă, autor a cinci goluri, Podină şi Trif reuşind să marcheze celelalte două goluri. Pentru „vulturi”, care au primit ultimele patru goluri şi pe fondul unei căderi fizice, a reuşit să reducă din diferenţă Darius Vescan. Someşul Dej a făcut scorul etapei, aşa că va sta minim o săptămână pe primul loc în clasament.

În celălalt meci al zilei, Unirea Iclod a trecut de CFR Dej cu 3-0. A fost un meci cu multe ocazii, mai ales din partea gazdelor, care au deschis scorul printr-o execuţie din foarfecă a lui Vali Dîrjan. Golul nu a fost văzut, însă, de către fratele său, Paul, antrenorul Iclodului participând cu Luceafărul 2010 Cluj la un turneu de juniori. CFR-iştii din Dej s-au ţinut bine la Iclod până spre final, în ultimul sfert de oră Unirea liniştind meciul prin golul juniorului Răzvan Gergely şi printr-o altă reuşită a lui Dîrjan.

S-a terminat 3-0, iar după prima etapă a Ligii a IV-a există şapte formaţii cu acelaşi număr de puncte, despărţite de golaveraj în fruntea clasamentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.