foto: Someşul Dej/facebook

Someşul Dej a câştigat derby-ul cu Unirea Iclod, 3-1, după un joc pe care l-a controlat şi în 10 oameni.

Jucătorii lui Mircea Bolba au rămas singuri în fruntea clasamentului, cu trei puncte mai mult decât urmăritoarea Victoria Cluj

La Iclod, dejenii au marcat prin Paul Bogdan într-o primă repriză dificilă pentru gazde. Cupşa a ieşit accidentat după 20 de minute, iar Cosoruş nu a mai revenit de la vestiare. Totuşi, în debutul părţii secunde Vasile Pop a reuşit să egaleze pentru Unirea dintr-o lovitură de la 11 metri. La acea fază, Budăcan a fost eliminat de centralul Dragoş Lunca, însă jocul nu a decurs în favoarea Iclodului, ba dimpotrivă.

Chiar şi în 10, experienţa mai mare a elevilor lui Mircea Bolba s-a văzut, iar Toma şi Nuţu au marcat de două ori şi au adus cea mai importantă victorie de până acum. Someşul Dej a rămas singură în fruntea clasamentului, cu şapte succese din şapte meciuri şi are trei puncte peste ocupanta poziţiei secunde, Victoria Cluj.

Pe trei se află, la un singur gol în spate, Arieşul Mihai Viteazu. Jucătorii lui Artur Podar s-au impus fără emoţii în deplasare cu CFR Dej, scor 5-0. Lucian Mărie a fost din nou în formă şi a reuşit un hattrick, în timp ce Vlad Popa şi Rareş Moldovan au înscris şi ei pentru Arieşul, care mai avea nevoie de un singur gol pentru a trece pe locul doi în clasament. Echipa din Mihai Viteazu are un meci greu etapa viitoare, atunci când primeşte vizita Victoriei Cluj.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte