Someşul Dej va forţa acum promovarea în Liga a III-a, după ce a devenit, dramatic, campioana judeţului Cluj.

Jucătorii lui Gheorghe Barbu vor evolua în primul meci cu CSM Satu Mare, formaţie care a câştigat campionatul judeţean după o decizie a AJF Satu Mare. Meciul va avea loc sâmbătă, la Zalău, teren pe care se vor disputa toate cele trei partide.

Sătmărenii au jucat şi anul trecut barajul de promovare, pe care chiar l-au câştigat lejer. Doar că nu au plătit garanţia de participare în Liga a III-a, astfel că au luat-o de la capăt în fotbalul amator. Echipa pregătită de Zoltan Ritli e sprijinită financiar de către autorităţile locale şi va da peste Someşul Dej în primul joc.

Partida va începe la ora 17:30, iar miercuri, 5 august, va avea loc meciul al doilea din acest baraj, între formaţia sătmăreană şi Club Atletic Oradea. Ultimul joc va fi duminică, 9 august, între Someşul Dej şi Club Atletic Oradea. Echipa care va încheia pe locul 1 va promova automat în Liga a III-a. Având în vedere problemele existente la acest nivel, e posibil ca şi a doua clasată să fie primită în Liga a III-a, în funcţie de locurile rămase disponibile după înscriere.

“Acum nu ştiu foarte multe detalii despre echipe, dar fiind din oraşe aşa mari şi puternice va fi complicat. Dar nici cu Victoria Cluj nu ne dădeau prea mulţi şanse, însă fotbalul se joacă pe teren. Oricum, noi nu trebuia să jucăm aceste două meciuri. În alte judeţe nu s-au mai jucat, dar noi am jucat locul 1 cu locul 3. Nu trebuia să aibă loc aceste partide, dar ne ajută pentru ce urmează, pentru că avem meciuri în picioare. Vedem ce va fi, oricum îi mulţumesc şi lui Mircea Bolba pentru că a reuşit să aducă un nucleu de jucători foarte buni aici”, a declarat antrenorul dejenilor, Gheorghe Barbu, la finalul succesului cu Victoria Cluj din weekend.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

  1. O sa le fie foarte greu meciu cu Stau Mare e o echipă bună cu multă experiență da si Somesul la fel. Am jucat la echipa Dejana timp de un an si sunt câteva caractere care trage echipa si cu Victoria Cluj au câștigat cam greu nu prea a jucat nimica Somesul doar ca a avut noroc

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.