JSport.roJSport.ro
foto: fotbal club somesul/facebook

Etapa a noua a Ligii a IV-a s-a încheiat duminică după-amiază, cu două meciuri în Dej.

Pe stadionul „Municipal”, Someşul şi-a consolidat locul trei în clasament după victoria cu Unirea Triteni, 3-0.

Pe terenul „Viile Dejului”, în schimb, Unirea 2 Dej a pierdut, 1-3 cu CS Supporter 2.0, după o nouă partidă cu trei penalty-uri în Liga a IV-a.

Formaţia lui Mircea Bolba a dat trei goluri Triteniului, însă doar în ultimele 20 de minute. Forţa fizică, în primul rând, a făcut diferenţa pe final, iar după o bară a Triteniului oaspeţii s-au stins. Dubla lui Boerean şi golul lui Cosmin Cîmpean au stabilit scorul final, iar Someşul s-a distanţat la patru puncte de principala urmăritoare, care este acum CS Supporter.

Clujenii s-au impus cu destule emoţii pe terenul Unirii 2, după un joc în care gazdele au avut două penalty-uri. Doar unul a fost transformat însă, de către Papp, în timp ce Bogdan Pop a irosit lovitura de la 11 metri. Tot din penalty au deschis scorul şi oaspeţii, Marian Ionuţ fiind precis de la punctul cu var, iar la 1-1 dejenii au fost aproape să preia conducerea. Experienţa „suporterilor” a fost decisivă până la urmă, iar Mădălin Mureşan şi Crăciun, cu o reuşită direct din lovitură liberă, au înscris golurile care au adus cea de-a patra victorie a sezonului.

Supporter e pe locul patru acum, la patru puncte în spatele celor de la Someşul Dej. Unirea Iclod şi CS Floreşti conduc în continuare clasamentul.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.