JSport.roJSport.ro
foto: apahida.ro
foto: arhiva-apahida.ro

Cu o echipă total schimbată faţă de turul campionatului, Someşul 2010 Apahida a pierdut, 1-2, meciul cu Someşul Gilău, din prima etapă a returului Ligii a IV-a.

Oaspeţii, mai experimentaţi decât adversarii lor, s-au desprins pe tabelă la 2-0 într-o primă repriză controlată autoritar, după golurile lui Mateş şi Boldea, apahidenii punând probleme doar în partea a doua a meciului, atunci când au şi înscris prin Borza. Eliminarea fundaşului gazdelor, Giusepe Perreli, din minutul 80, a tăiat, însă, elanul Someşului Apahida, astfel că meciul s-a terminat cu victoria la limită a elevilor lui Rareş Mateş.

„A fost o partidă bună pentru noi, mai ales că a fost atât primul meu meci în Liga a IV-a, cât şi al jucătorilor. Nu mă aşteptam la o aşa partidă cu o diferenţă de un gol, având în vedere că am jucat şi împotriva unei echipe care evoluează de mai bine de cinci ani în acest campionat. Le mulţumesc jucătorilor pentru efort”, a declarat noul antrenorul al apahidenilor, Romeo Dumitriu, venit în această iarnă de la Dezmir, alături de alţi 10 jucători.

„A fost un meci dominat de la cap la coadă, nu a fost foarte greu, cu o echipă mai accesibilă. Am condus cu 2-0 de la pauză şi am luat un gol spre final, pe un fond de relaxare al nostru. Oricum, am avut meciul la discreţie şi am mai ratat şi câteva ocazii bune”, a declarat şi antrenorul jucător al oaspeţilor, Rareş Mateş, cel care a şi marcat primul gol al meciului de duminică.

Someşul Apahida: Sipoş – Perelli, Gonczi, Deac, Chirteş – Laza, Ormenişan – Grebenişan, Lerincz, Mihuţ – Borza. Au mai intrat: Ghior, Pop, Nechita. Antrenor: Romeo Dumitriu

Someşul Gilău: Biliga – Roşu, Niste, Muscă, Iacob – Dumitraş, Pop, Marton, Miron – Mateş, Boldea. Au mai intrat: Sfârlea, Chişu. Antrenor: Rareş Mateş

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.