JSport.roJSport.ro

ariesul-somesulSomeşul Gilău pare a fi surpriza plăcută a acestui început de sezon în Liga a IV-a, echipa lui Rareş Mateş marcând 12 goluri în două meciuri.

După ce a învins cu 6-2 la Arieşul Mihai Viteazu, în prima etapă, Someşul a repetat scorul şi sâmbătă dimineaţă, de data aceasta pe teren propriu, cu Armenopolis Gherla. Gilăuanii au profitat la maxim de absenţele din tabăra gherlenilor, şase dintre titularii obişnuiţi neputând evolua în acest meci, mulţi fiind plecaţi în Germania, alături de copiii de la Luceafărul Cluj, la un turneu de juniori.

Astfel, fără Cosmin Crăciun, Stan David, Mihai Doroftei, Marian Ionuţ, Gigi Vînău şi Radu Danciu, Armenopolis nu a avut nicio şansă la Gilău, echipă aflată în mare formă în acest început de sezon. Someşul a rezolvat rapid acest joc, Claudiu Chiorean izbutind un „hattrick”, în timp ce Bogdan Donca a marcat două goluri, cealaltă reuşită aparţinându-i chiar antrenorului Rareş Mateş.

„Am jucat foarte bine, am evoluat şi acasă, în condiţiile în care şi noi avem o echipă bună. De altfel, cred că azi am făcut unul dintre cele mai bune jocuri ale noastre. Am marcat 12 goluri în două meciuri, suntem destul de în formă, dar cred că se poate mai mult decât atât. Acum avem o deplasare grea la Mintiu-Gherlii şi sperăm să batem şi acolo, iar apoi o aşteptăm pe Universitatea Cluj la noi acasă”, ne-a spus tehnicianul Someşului.

De partea cealaltă, gherlenii şi-au asumat acest eşec în condiţiile în care nu au putut conta pe toţi jucătorii, oficialii Armenopolisului chiar încercând să amâne jocul, lovindu-se, însă, de refuzul AJF Cluj.

„Suntem uşor nemulţumiţi că nu am putut amâna acest meci, dar am tratat competiţia cu respect şi ne-am prezentat. Oricum, nu e capăt de drum, mai sunt 26 de meciuri şi ne putem reveni, e doar începutul campionatului”, a declarat un oficial al Armenopolisului, formaţie care a început greoi acest campionat, câştigând abia în minutul 90 meciul cu CFR Dej, din etapa trecută.

Someşul Gilău

Biliga
Gherman
Niste
Muscă
Miron
Boldea
Goga
Bala
Mateş
Donca
Chiorean

Au mai intrat: Dumitraş, Kis, Pop Claudiu, Crişan. Antrenor: Rareş Mateş

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.