JSport.roJSport.ro
foto: arhiva/Somesul Gilau
foto: arhiva/Somesul Gilau

Într-o restanţă din etapa a 23-a a Ligii a IV-a, Someşul Gilău a câştigat, duminică, un meci spectaculos pe terenul Unirii Triteni, 4-3. În urma acestei victorii, oaspeţii şi-au asigurat locul opt în clasament la finalul sezonului, în timp ce elevii lui Andrei Pintilie au coborât pe poziţia a 10-a, fiind depăşiţi de Unirea Floreşti.

Jocul de la Triteni a fost spectaculos atât prin cele şapte goluri marcate, cât şi prin ocaziile numeroase la cele două porţi. Plusul de experienţă al oaspeţilor a făcut, în cele din urmă, diferenţa în acest joc, Someşul reuşind să gestioneze mai bine situaţiile favorabile în faţa unei echipe care a contat, însă, pe mai mulţi juniori.

Pentru gazde au reuşit să marcheze Crişan şi Ceclan, ultimul autor a unei “duble”, însă Bogdan Paleoca le-a dat şi el o mână de ajutor oaspeţilor, acesta marcându-şi un autogol. De partea cealaltă, pe lângă cadoul primit, Fertea, Chiorean şi Donca au înscris şi ei în poarta Triteniului, pentru al nouălea succes al Someşului din acest sezon.

IMG_5953“A fost un joc bun de ambele părţi, cu multe ocazii de gol, diferenţa făcând-o greşelile din apărare şi experienţa în plus a lor. Astăzi am jucat cu cinci juniori în teren, după meciul slab de la Ardealul am hotărât să joc cu mai mulţi juniori, dar nu îmi pare rău deloc. Am greşit iar în apărare, ne-am dat şi un autogol, dar am avut, în schimb, şi multe ocazii de a marca. Pot să zic că, per total, am fost mai buni decât cei din Gilău, toată lumea ne-a spus că sigur nu meritam să pierdem, la modul în care am jucat. Someşul are jucători cu experienţă însă, iar acest lucru a făcut diferenţa. Vreau să-i remarc astăzi, în mod special, pe Paul Ceclan şi pe Cristian Paleoca, doi juniori, pentru jocul perfect de astăzi şi să spun că sunt mândru de echipa pe care reuşesc să o formez aici. Paleoca a avut chiar o execuţie gen ‘Ibrahimovic’, cu călcâiul, la golul trei şi, nu ştiu anul viitor ce va fi, dar în ultimele două etape 60% dintre jucătorii echipei mele vor fi juniori”, ne-a spus antrenorul Triteniului, Andrei Pintilie.

“A fost un meci spectaculos, cu ocazii multe de ambele părţi, dar plusul nostru de experienţă cred că a făcut diferenţa, în special prestaţiile lui Fertea şi Chiorean. De altfel, Chiorean a venit cu un ascendent moral după meciul trecut, atunci când a dat două goluri cu Armenopolis, şi a făcut iar un joc extraordinar astăzi, pe lângă golul marcat a mai dat încă două pase de gol. Ne-am asigurat locul opt, dar consider că asta este foarte puţin pentru noi. Aşa cum am mai spus, anul viitor vrem mai mult şi o să ne bazăm şi pe jucători cu experienţă”, ne-a declarat şi preşedintele Someşului, Mihai Vele.

Unirea: Rusu Al – Rus R, Paleoca B, Ozvada, Ceclan – Indreica, Câmpian – Crişan, Paleoca Cr, Voivod – Deiac. Au mai intrat: Dan Alex, Costin şi Silvăşanu. Antrenor: Andrei Pintilie

Someşul: Perde – Iacob, Mateş, Roşu, Dumitraş – Miron, Boldea, Crişan, Fertea – Donca, Chiorean. Au mai intrat: Bala şi Gherman. Antrenor: Rareş Mateş

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.