JSport.roJSport.ro

A mai rămas o săptămână până când se vor disputa şi celelalte meciuri din prima etapă a returului Ligii a IV-a, o a doua parte a campionatului care se anunţă mult mai interesantă decât prima.

Urmăritoarele Universităţii Cluj s-au întărit destul de mult în această pauză, una dintre echipele care vor pun mare accent pe retur fiind şi Someşul Gilău. Formaţia lui Rareş Mateş, antrenorul jucător care a marcat şase goluri în ultimul meci al anului trecut, a încheiat prima parte a sezonului pe locul cinci, însă a reuşit un transfer de marcă în această pauză competiţională.

Atacantul Adrian Fertea, care a evoluat în tur pentru Unirea Jucu, în Liga a III-a, a revenit la Someşul Gilău pentru a pune umărul la îndeplinirea noului obiectiv. „Vrem în primele trei la finalul campionatului”, ne-a spus preşedintele Mihai Vele, care are mare încredere în noua „tripletă” ofensivă a Gilăului, Fertea-Chiorean-Donca.

Someşul s-a despărţit în această iarnă de Vasile Prodan, care a ajuns la Olimpia Gherla, echipa gilăuană având primul meci al returului împotriva Arieşului Mihai Viteazu. În clasament, dinstanţa dintre formaţia lui Rareş Mateş şi CS Floreşti, ocupanta locului trei, este de doar un punct.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.