JSport.roJSport.ro

Etapa a 14-a a Ligii a IV-a a continuat cu încă trei meciuri sâmbătă, cel mai dramatic fiind la Gilău.

Acolo, Someşul s-a impus cu 3-2 în faţa celor de la Sporting Apahida, după un gol marcat în minutul 90 de Alex Gherman. Victoria gilăuanilor a fost cu atât mai importantă, ea venind după ce oaspeţii conduceau la pauză cu 2-0.

Raul Câmpean şi Vasilaş au punctat pentru formaţia lui Florin Pojar în primele 45 de minute, apahidenii ratând şi alte câteva ocazii importante. În repriza secundă s-a schimbat jocul Gilăului, iar presiunea pusă pe apahideni la anumite faze au adus şi golurile în poarta Sportingului. Mutarea lui Gherman, care a fost adus în ofensivă din postura de fundaş dreapta, avea să fie câştigătoare, de altfel preşedintele Mihai Vele ţinând să-l laude pe antrenorul Rareş Mateş pentru asta la final.

Jucătorul Gilăului a reuşit să marcheze de două ori, Sebastian Roşu înscriind celălalt gol al Someşului, într-un meci în care apahidenii au acuzat din plin, la final, lipsa portarului titular Marius Nicoară, accidentat. Ultimul gol al lui Gherman a venit în minutul 90 şi a adus o victorie puţin sperată de Someşul după 45 de minute.

La aceeaşi oră cu jocul de la Gilău, Unirea Tritenii de Jos a făcut scor cu Vulturul Mintiu-Gherlii, 4-1. Determinarea elevilor lui Andrei Pintilie, „pierdută” la un moment dat în acest sezon, a făcut diferenţa în faţa unei alte echipe imprevizibile a campionatului.

Pe lângă atitudinea gazdelor, jocul lui Andrei Gall a fost şi el decisiv în acest meci, atacantul Triteniului reuşind să marcheze trei din cele patru goluri ale formaţiei sale. Paleoca şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, dincolo Morar reducând la un moment dat din diferenţă. Triteniul a bătut cu 4-1 la o săptămână după ce a pierdut cu acelaşi scor la Apahida, determinarea echipei şi jocul lui Andrei Gall fiind salutate la final şi de către team-managerul Paul Pintilie. De partea cealaltă, „vulturii”, au luat acum patru goluri după ce au dat şase în runda precedentă şi au fost depăşiţi chiar de către Unirea în clasament.

În ultimul meci al zilei, la Gherla, Unirea Iclod nu a avut nicio emoţie în a obţine a 12-a victorie a sezonului. Trupa lui George Cotuţ a câştigat cu 5-1 pe terenul Armenopolisului, ultima clasată nereuşind să pună probleme serioase liderului Ligii a IV-a. Radu Danciu a continuat forma bună şi, după cele două goluri marcate în poarta Floreştiului, acum a reuşit patru la Gherla. Porumb a fost celălalt marcator al Iclodului, în faţa unei echipe al cărei singur obiectiv în acest sezon pare a fi părăsirea ultimului loc din clasament. Balint a dat golul de onoare al Armenopolisului.

De altfel, Armenopolis a încheiat turul, în ultima etapă gherlenii urmând să stea.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.