JSport.roJSport.ro

img_0202Someşul Gilău a câştigat, 3-0, meciul din deplasare cu Unirea Floreşti, disputat vineri după-amiaza.

Formaţia lui Rareş Mateş a ştiut să profite la maxim de erorile din defensiva gazdelor şi a bifat cele trei puncte fără să se întrebuinţeze prea tare, la pauză scorul fiind deja 2-0, după golurile lui Miron şi Goga. Partea a doua a meciului s-a disputat, oarecum, după acelaşi scenariu, cu gilăuanii mulţumiţi de avantajul luat pe tabelă, iar floreştenii nereuşind să pună în prea mare pericol poarta lui Biliga.

Claudiu Pop a liniştit definitiv jocul cu golul de 3-0, Someşul obţinând o victorie importantă la moral, înaintea derby-ului cu Sticla Turda, programat miercuri, pe teren propriu. De partea cealaltă, inconstanţa jucătorilor lui Ioan Maja a dăunat din nou Unirii, echipă care a pierdut iar după ce tocmai câştigase un meci, floreştenii având trei victorii şi cinci înfrângeri până acum.

„Am făcut trei greşeli şi am luat trei goluri. În rest, nicio echipă mai bună ca alta. Totuşi, echipă matură Gilăul, pragmatică, a speculat orice greşeală a noastră. Am avut şi noi câteva ocazii, dar nu am ce să mai zic, nici nu îmi vine să cred. Altfel, un meci bun, dar ce folos. Au alergat ai mei, dar şi calul fuge, dar nu dă lapte. Victorie meritată a Someşului, care ne-a taxat copilăriile pe care le-am făcut în teren”, ne-a spus tehnicianul floreştenilor, Ioan Maja.

„Eu zic că a fost un meci dominat de la un capăt la altul, iar diferenţa putea fi şi mai mare, însă anumite faze au fost tratate cu superficialitate. Sunt mulţumit, însă, şi de scor, dar şi de joc, băieţii au dat dovadă de mare caracter şi acum aşteptăm derby-ul cu Turda, din etapa următoare”, a declarat şi antrenorul gilăuanilor, Rareş Mateş, echipa sa urcând, cel puţin până diseară, pe locul doi în clasament.

unirea-florestiUnirea Floreşti

Simon
Rakoczi
Rus
Madru
Szabo
Timoc
Vălean
Silaghi
Câţcăuan
Cenan
Dani

Au mai intrat: Grămadă, Medrea, Mureşan M, Crişan. Antrenor: Ioan Maja

somesul-gilauSomeşul Gilău

Biliga
Gherman
Niste
Muscă
Miron
Donca
Bala
Mateş
Mon
Chiorean
Goga

Au mai intrat: Krasznai, Pop Claudiu, Dumitraş. Antrenor: Rareş Mateş

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.