JSport.roJSport.ro
foto: arhiva/Somesul Gilau
foto: arhiva/Somesul Gilau

Ultima etapă a sezonului din Liga a IV-a Cluj a început cu o victorie a Someşului Gilău, 2-0 cu Vulturul Mintiu-Gherlii, rezultat care i-ar putea costa pe elevii lui Adrian Trif locul cinci în clasament.

Partida de joi seara, disputată pe o vreme potrivnică la Gilău, a fost decisă după două goluri în trei minute ale gazdelor, Claudiu Chiorean şi preşedintele jucător al Someşului, Mihai Vele, stabilind scorul final înainte de intrarea în ultimele 10 minute ale meciului. Dacă atacantul formaţiei din Gilău a finalizat o acţiune a colegilor săi, nou-intratul Vele a transformat un penalty, pentru un 2-0 care, în clasament, o menţine tot pe locul 8 pe Someşul.

În schimb, oaspeţii, care nu au putut conta nici în acest joc pe golgheterul Ovidiu Bondor, au nevoie ca ISCT să nu câştige la Turda, iar rivala din Gherla să nu piardă la Mihai Viteazu, doar aşa Vulturul mai putând să-şi menţină poziţia a cincea la finalul acestui sezon.

“A fost o primă repriză echilibrată, cu mici ocazii de ambele părţi, dar a doua am dominat-o de la cap la coadă, poate şi pe un fond de oboseală al lor. Am avut multe ocazii şi 2-0 cred că e un scor pe deplin meritat. Am terminat sezonul, iar la anul sperăm la mai bine. Probabil vom face şi nişte schimbări la nivelul lotului şi ne aşteptăm la rezultate bune”, ne-a spus antrenorul Someşului, Rareş Mateş.

“Meciul a fost echilibrat în prima parte, poate cu un plus pentru noi, cred că am avut şi penalty, dar mai mult s-a jucat la mijlocul terenului. În a doua repriză, după un început la fel, echilibrat, ei ne-au dominat un pic şi cred că am luat două goluri în două minute, care au decis meciul. Am mai avut noi o ocazie mare apoi, după un şut în bară al lui Dascăl, Alex Rus a dat peste poartă, singur cu poarta goală. Per total, pot să zic că sunt mulţumit de băieţi după acest campionat, în condiţiile în care nu am făcut antrenamente, avem un lot de 14-15 jucători, dar cred că se putea şi mai bine, mai ales acum pe final de sezon”, a spus şi antrenorul Vulturului, Adrian Trif.

Someşul: Perde – Roşu, Muscă, Niste, Pop – Dumitraş, Bala, Donca, Fertea – Boldea, Chiorean. Au mai intrat: Vele şi Crişan. Antrenor: Rareş Mateş

Vulturul: Prunean – Pop Fl, Pop Vl, Stupinean, Boier – Balint, Mureşan, Morar, Dascăl – Rus Al, Szabo. A mai intrat: Rus I. Antrenor: Adrian Trif

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.