JSport.roJSport.ro

somesul-gilauÎn derby-ul etapei a treia din Liga a IV-a, Someşul Gilău a reuşit să câştige pe terenul Vulturului Mintiu-Gherlii, 3-2, după un joc spectaculos. Acest succes o aduce pe echipa lui Rareş Mateş din nou pe primul loc în clasament, gilăuanii urmând să primească, sâmbătă, vizita Universităţii Cluj.

Meciul de la Mintiu-Gherlii a fost început mai bine de către gazde, care au marcat rapid prin Buglea, pentru 1-0, însă Someşul a reuşit să întoarcă scorul în favoarea ei. Fost jucător la Dinamo Bucureşti şi Pandurii Târgu Jiu, Vasile Prodan, care a ajuns la Gilău datorită preşedintelui echipei, Mihai Vele, a reuşit să egaleze pentru oaspeţi, Donca aducându-şi echipa în avantaj.

Acelaşi Buglea a păstrat suspansul şi a egalat pentru Vulturul, însă Donca nu s-a lăsat mai prejos şi a reuşit şi el “dubla”, înscriind golul victoriei cu aproximativ 10 minute înainte de final. Cu nouă puncte în clasament şi un golaveraj de 15-6, Someşul a revenit pe prima poziţie, meciul din etapa următoare, cu “U” Cluj, urmând să fie abordat cu un moral perfect de către alb-albaştri.

“A fost un meci greu, aşa cum mă aşteptam, pe un teren pe care puţine echipe cred că vor câştiga. Noi am strâns rândurile şi i-am bătut, după un joc destul de bun. Consider că am dominat adversarul cap-coadă, şi ca posesie şi ca număr de ocazii. Ei au dat gol repede pe o greşeală a noastră, după care ne-am făcut noi meciul greu. Am condus ostilităţile şi am obţinut o victorie meritată, iar acum de gândim la meciul cu Universitatea Cluj”, ne-a declarat antrenorul oaspeţilor, Rareş Mateş.

De cealaltă parte, jucătorii lui Dorel Mureşan au bifat primul eşec al sezonului, înfrângere care ar putea conta în tentativa de a ocupa unul din primele cinci locuri la finalul campionatului, obiectivul din acest sezon al Vulturului.

Vulturul M. Gherlii

Barta
Mureşan R
Imbuzan An
Buglea
Imbuzan Ov
Kopandy
Mercean V
Hidişan
Balint
Suciu
Mercean I.

Au mai intrat: Papalan, Farcaş, Teglaş. Antrenor: Dorel Mureşan

Someşul Gilău

Perde
Gherman
Niste
Muscă
Pop
Donca
Goga
Dumitraş
Mateş
Chiorean
Prodan

Au mai intrat: Vele, Crişan, Bala. Antrenor: Rareş Mateş

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.