JSport.roJSport.ro

Armenopolis Gherla şi-a rotunjit golaverajul în meciul cu Viitorul Mihai Georgescu, 7-3, însă diferenţa a fost făcută abia în a doua repriză.

La pauză, gazdele au condus doar cu 2-1, asta după ce oaspeţii au fost cei care au deschis scorul, însă experienţa şi valoarea superioară a gherlenilor, coroborată cu lipsa de atitudine a tinerilor jucători de la Viitorul, au înclinat clar balanţa în favoarea Armenopolisului.

Gherlenii au marcat de patru ori consecutiv în repriza secundă, având un golaveraj de +20 după cele 20 de meciuri jucate până acum.

De menţionat şi performanţa juniorului Ştefan Precup (16 ani), care a marcat trei goluri în acest meci, Bocoş reuşind şi el două, în timp ce Danciu şi Tînc au dat câte unul, pentru Viitorul înscriind Jurcă, Bedelean şi Păun.

„Cât i-au ţinut fizic pe adversari, în prima repriză, ne-a fost greu. Au alergat, ne-au pus probleme, dar am dominat autoritar repriza secundă. Am fost şi noi un pic relaxaţi poate, plus oboseala după meciul de sâmbătă s-a văzut. Terenul a fost foarte greu, plus că mulţi au venit după o zi de muncă, dar s-a văzut experienţa în repriza secundă şi am luat trei puncte importante în clasament”, ne-a spus antrenorul gazdelor, Cristi Vedean, de partea cealaltă Laurenţiu Văidean fiind supărat, din nou, pe elevii săi.

„E lipsă de atitudine, lipsă de dorință, lipsă de plăcere de a juca fotbal. Fără lucrurile astea e greu să ajungi fotbalist, aşa cum vor jucătorii mei, sau cel puţin unii dintre ei… Nu e posibil ca Stan David, de la Gherla, să alerge mai mult şi să își dorească mai mult decât ei la 36 ani. Într-adevăr şi suprafața de joc a fost execrabilă, dar nu are rost să tot căutăm scuze, ca să ajungi fotbalist pleci de jos. Pe unii dintre ei, însă, prea puţin îi interesează ceea ce le spun şi le cer”, a declarat tehnicianul Viitorului, echipa sa primind 106 goluri până acum, în 21 de meciuri.

Armenopolis Gherla

Tala
Moldovan
Sâmboan P.
Tînc
Sâmboan An.
Danciu
Roman
Stan David
Crăciun
Doroftei
Bocoş

Au mai intrat: Codorean, Precup, Vălean, Corovei. Antrenori: Cristi Vedean şi Stan David

Viitorul Mihai Georgescu

Angeru
Georgiu
Rotar
Oprescu
Hacicu
Popa
Bedelean
Budean
Tiseliţă
Jurcă
Păun

Au mai intrat: Pop Ed-Cocişu, Pal, Nistor. Antrenor: Laurenţiu Văidean

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.