JSport.roJSport.ro

Arieşul Mihai Viteazu şi Unirea Floreşti au terminat la egalitate, 3-3, într-un meci jucat azi în etapa a 17-a a Ligii a IV-a.

Formaţia lui Lucian Roşu a confirmat forma bună din acest retur şi a fost la un pas de o victorie importantă, conducând chiar cu 3-1. Floreştenii au profitat, însă, de o greşeală a portarului Ionele în minutul 90 şi au plecat cu un punct de la Mihai Viteazu, asta deşi şi-au mai creat câteva şanse bune de gol.

Ocazii au ratat şi gazdele, cu precădere în prima repriză, însă cele două formaţii au trebuit, în final, să se mulţumească cu o remiză. Gabi Luca, fost căpitan la Unirea Jucu, a marcat unul dinte golurile Arieşului, celelalte două fiind reuşite de Pop şi Pintilescu, în timp ce pentru oaspeţi au înscris Kallos, Silaghi şi Mureşan, ultimul aducând un punct pentru formaţia sa.

De menţionat că Unirea Floreşti a încheiat meciul în 10 oameni, Madru văzând cartonaşul roşu în minutul 95 după un fault în postură de ultim apărător.

„Pot să zic chiar că echipa oaspete ne-a dominat la posesie şi la dăruire, echipa mea crezându-se învingătoare încă din start. Totuşi, am ajuns la 3-3 cu trei greşeli de portar. Nu vreau să fac o vină individuală acum, vina e a tuturor, inclusiv a mea, dar au fost trei greşeli fatale de portar. Am ratat, însă, şi câteva ocazii mari până la pauză, mai ales prin Andrei Pop şi scorul putea fi mult în favoarea noastră după prima repriză”, ne-a spus antrenorul Arieşului, Lucian Roşu.

„Cred că la noi s-a văzut un pic omogenitatea şi pregătirea fizică în plus pe care le avem, însă ei, faţă de tur, sunt mult schimbaţi în bine. Am avut foarte multe ocazii de a marca atât noi, cât şi ei, însă rezultatul e echitabil până la urmă”, ne-a spus şi tehnicianul Floreştiului, Ioan Maja.

Arieşul Mihai Viteazu

Ionele
Siecoban
Buglea
Mărginean
Florea
Luca
Lincă
Hidişan
Ignat
Pop
Moldovan

Au mai intrat: Tolomeiu, Pintilescu. Antrenor: Lucian Roşu

Unirea Floreşti

Grămadă
Proca
Rus
German
Madru
Silaghi
Psibel
Cîţcăuan
Balint
Kallos
Zbâncă

Au mai intrat: Mureşan, Brici, Grigorean. Antrenor: Ioan Maja

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.