JSport.roJSport.ro

12348693_879965602072505_2133931914_nMeciul dintre primele două clasate în ierarhia Ligii a IV-a a oferit spectacolul pe care toată lumea îl aştepta. Potaissa Turda şi Luceafărul Cluj s-au întâlnit în faza a doua a Cupei României, iar câştigătoarea a fost aleasă doar după executarea loviturilor de la 11 metri. Norocul a fost de partea turdenilor, care s-au impus cu 4-2 şi, după 2-2 la finalul celor 90 de minute, s-au calificat în semifinalele competiţiei cu scorul de 6-4.

Meciul, desfăşurat la baza “Ardealul” din Cluj-Napoca, a fost început mai bine de către formaţia lui Călin Budişan, Luceafărul având 2-0 pe tabelă după golurile lui Vălean şi Roman. Un penalty contestat vehement de către alb-vişinii i-a reintrodus în meci pe turdeni, Tot reducând din diferenţă, iar după doar câteva minute un autogol al lui Adrian Truşcă a readus egalitatea pe tabelă.

În a doua parte a meciului turdenii au rămas şi cu un om mai puţin pe teren, după eliminarea lui Pârjol, însă jucătorii Luceafărului nu au reuşit să fructifice ocaziile pe care şi le-au creat, astfel că s-a intrat în prelungiri. Scorul a rămas 2-2 şi după cele 30 de minute suplimentare, iar la penalty-uri Potaissa s-a impus cu scorul de 4-2, elevii lui Dorin Suciu având nervii mai tari. Pentru turdeni au marcat Silaghi, Savu şi Tot, în timp ce pentru Luceafărul au înscris doar Răzvan Truşcă şi Saroşi, ratările lui Frătean şi Vălean aducând calificarea Potaissei.

“A fost un meci frumos, pe care l-am dominat în proporţie de 90%, am avut şi două goluri avans, o bară. Arbitrul s-a băgat în seamă şi a acordat un 11 metri pentru ei, am intrat în degringoladă mai apoi şi am primit şi golul doi. Totuşi, am avut ocazii, dar nu am băgat mingea în poartă, după care am mers la 11 metri, acolo unde ei au executat mai bine şi asta a fost”, a declarat Adrian Truşcă, preşedintele jucător al Luceafărului.

“A fost un joc bun, din păcate nu am putut să ne prezentăm cu cea mai bună echipă, mulţi jucători fiind la serviciu. Luceafărul a început un pic mai bine, apoi am egalat noi. Per total, chiar dacă am câştigat la penalty, eu zic că a fost o victorie meritată pentru noi”, ne-a spus şi antrenorul turdenilor, Dorin Suciu.

Luceafărul Cluj: Aranyosi-Frătean, Truşcă R., Truşcă A., Corpodean, Nuţ, Părăvan, Vălean, Toader, Dîrjan, Roman. A mai intrat Saroşi. Antrenor: Călin Budişan

Potaissa Turda: Lăkătuş-Papalan, Soporan, Szakacs, Otvos, Savu, Hidişan, Tothăzan, Tot, Lăcătuş, Silaghi. A mai intrat Pârjol. Antrenor: Dorin Suciu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.