Liga a IV-a s-a reluat vineri seara cu o restanţă din prima etapă a returului.

Sporting Apahida a câştigat cu Olimpia Gherla, 3-2, într-un joc disputat la baza „Ardealul” şi încheiat cu acelaşi rezultat ca şi în tur.

Deşi gherlenii erau gazde, cele două formaţii s-au înţeles să schimbe locul de disputare al meciului din cauza stării proaste a terenului de Gherla.

Olimpia a început mai bine şi a deschis scorul prin golgheterul Flaviu Mureşan. Apahida a evoluat mai bine după ce a primit acest gol, iar jucătorii lui Florin Pojar au reuşit să întoarcă scorul. Fără Bondor, plecat la Mintiu-Gherlii, Bocean, Tăbîrţă şi Vasilaş au „securizat” victoria Sportingului după trei goluri marcate în poarta gherleană.

Acelaşi Flaviu Mureşan a redus din diferenţă şi a stabilit scorul final, 3-2 pentru Sporting Apahida, care rămâne pe locul 6 în clasament. Gherlenii rămân şi ei pe locul 8, dar la o distanţă de opt puncte de Apahida, formaţie care va juca şi în acest retur la baza „Ardealul”.

Sâmbătă dimineaţă vor avea loc ultimele două restanţe ale etapei a 14-a, Unirea Triteni-Viitorul Gârbău şi Arieşul Mihai Viteazu-CSM Câmpia Turzii, iar în weekedul viitor se va relua oficial campionatul cu etapa a 15-a.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte