JSport.roJSport.ro

Armenopolis Gherla şi Sporting Apahida s-au întâlnit, duminică după-amiază, în meciul lor din etapa a 16-a, care a încheiat anul 2017 în Liga a IV-a.

Oaspeţii s-au impus cu 4-0, pe un teren afectat de precipitaţiile din ultima vreme şi în faţa unei echipe formată în majoritate din juniori.

Gherlenii nu au marcat niciun gol deşi ar fi meritat după aspectul jocului, elevii lui Cristi Vedean ratând câteva ocazii la poarta lui Nicoară, însă experienţa apahidenilor a contat decisiv în acest meci. După 1-0 la pauză, graţie lui Bondor, acelaşi atacant al Sportingului, care este foarte aproape de a se muta la Olimpia Gherla în această iarnă, a mai înscris de două ori în partea secundă, juniorul Darius Vescan izbutind celălalt gol al oaspeţilor.

Apahidenii au ajuns la şapte meciuri consecutive fără înfrângere, ultimul eşec venind cu „U” Cluj 2, în prelungiri, în timp ce Armenopolis a bifat al patrulea eşec la rând şi va încheia pe locul 11 în clasament acest an.

„O victorie meritată a lor, dacă au câştigat cu 4-0, dar eu zic că scorul e mincinos. Am ratat din orice poziţie în prima repriză, am avut vreo cinci ocazii, iar ei au marcat golul după o greşeală mare a noastră. Au mai dat un gol în a doua repriză, după care am mai ratat noi două ocazii, şi pe final au venit celelalte goluri. Dar scorul e prea mare şi nu reflectă realitatea din teren, cine a văzut meciul poate să confirme. Cred că, după 60 de minute, trebuia să conducem noi. Dar au câştigat ei, ăsta e fotbalul”, a declarat antrenorul gherlenilor, Cristi Vedean.

„Într-adevăr, au avut ei vreo două ocazii bune în primele 10 minute, dar apoi am controlat noi meciul. Experienţa, totuşi, s-a văzut în acest joc, pe un teren foarte rău însă. Copiii lor au ţinut de noi o repriză, dar în a doua au căzut fizic şi mental. A fost o victorie aşteptată, deşi am mai jucat noi şi cu ultima clasată şi nu am câştigat, niciun meci nu seamănă cu altul. Vine acum pauza şi încercăm să mai aducem trei-patru băieţi dacă reuşim. Să sperăm că va fi mai bine pe viitor, aşa ne gândim”, a spus şi antrenorul jucător al Sportingului, Florin Pojar.

Mai jos puteţi vedea şi cum arată clasamentul la final de an 2017.

Armenopolis Gherla

Bozsak
Codorean R.
Mureşan Fl.
Cadar
Maier
Doroftei
Fechete
Divricean
Rad
Precup
Bocoş

Au mai intrat: Mălinaş, Apahidean, Roman S. Antrenor: Cristi Vedean

Sporting Apahida

Nicoară
Pojar
Bold
Câmpean
Telecan
Pop
Ciotlăuş
Lăcătuş
Mureşan Al.
Vescan
Bondor

Au mai intrat: Szekely, Sandor, Rusu. Antrenor: Florin Pojar

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.