Sporting Apahida va juca, joi şi vineri, meciurile din cadrul turneului final al campionatului judeţean U19.

E o competiţie rezervată celor mai bune echipe de juniori U19 din campionatele Ligii a IV-a, iar apahidenii au ajuns între primele patru din România.

Pentru formaţia de juniori A1 din judeţul Cluj evoluează, practic, jucătorii de la Sporting Cluj, care au reprezentat Apahida pe tot parcursul sezonului, iar elevii antrenorului Alin Bărăian sunt la două meciuri de marele trofeu. Apahida a trecut de Barcău Nuşfalău, campioana judeţului Sălaj, în primul tur, după care a câştigat turneul semifinal jucat în localitatea suceveană Siret.

Acolo, Sporting a obţinut trei victorii şi un egal, reuşind performanţa de a ajunge între primele patru echipe din ţară la acest nivel. Apahida a jucat toate aceste meciuri în perioada 6-18 iunie, iar în 20 şi 21 iunie va mai disputa încă două. Oboseala e principalul factor de care se teme antrenorul clujenilor.

„Ne-am întors marţi din Moldova, iar astăzi am plecat spre Bucureşti. S-a acumulat foarte multă oboseală şi de asta mi-e cel mai frică. Obiectivul nostru a fost o clasare între primele patru, pe care am obţinut-o, dar sigur că nu ne vom da la o parte de la câştigarea competiţiei. Să sperăm că vom şi putea, deşi avem parte de adversari foarte grei. Vrem să demonstrăm că nu degeaba am învins-o pe Barcău Nuşfalău în primul tur, pentru că ei sunt tot cu gândul la meciul nostru şi acum”, a spus tehnicianul Alin Bărăian.

Adversarul clujenilor din semifinala de la Buftea va fi ales în această seară, între Sporting Piteşti, Bucharest United şi Olimpia Aiud.

UPDATE

În urma tragerii la sorţi care a avut loc în această seară, formaţia clujeană va juca mâine cu Sporting Piteşti, în prima semifinală. Partida va începe la ora 10:00, iar învingătoarea se va califica în finală.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte