JSport.roJSport.ro
gherlainfo.ro

Olimpia Gherla nu şi-a propus obiective măreţe în acest campionat, dar nu pare deloc un adversar facil pentru niciuna din formaţiile cu pretenţii la locul 1.

Jucătorii pregătiţi, din acest sezon, de către Adrian Trif au câştigat cu 5-0 meciul cu Vulturul Mintiu-Gherlii, chiar dacă diferenţa de scor nu era deloc aşteptată după primele 40 de minute.

Ambele formaţii au trecut pe lângă gol, însă gazdele au deschis scorul chiar înainte de pauză, prin Szabo, oaspeţii prăbuşindu-se în repriza secundă. Szabo, la fel ca şi Mureşan, a reuşit o dublă, Fodor închizând tabela în minutul 83.

„Suntem bucuroşi că am început cu dreptul acest campionat. Felicităm echipa pentru calitatea jocului prestat, au realizat din plin importanța acestui prim meci din campionat. Mulţumim şi suporterilor care au venit să ne susţină, suntem încântaţi că am putut să le oferim o victorie atât de frumoasă”, a declarat Trif, pentru gherlainfo.ro.

„Am întâlnit o echipa gherleana bine organizată, care şi-a concretizat ocaziile de gol în repriza a doua. Am pierdut un joc, încercăm să remediem situaţia din mers, în aşa manieră încât echipa să obţină şi victoriile aşteptate”, a spus, de cealaltă parte, tehnicianul oaspeţilor, Lucian Roman, pentru sursa citată.

Olimpia Gherla

Drăgan
Sâmboan An.
Pop S.
Popovici
Sâmboan P.
Gliga
Coldea
Dascăl
Mureşan
Szabo
Dani

Au mai intrat: Bold, Fodor, Gorgan, Codorean, Sacu. Antrenor: Adrian Trif

Vulturul Mintiu-Gherlii

Iura
Teglaş
Lehene
Marinescu
Brehar M
Brehar Fl.
Silaşi
Rus Al.
Farcaş Ov.
Bouros
Farcaş C.

Au mai intrat: Rus, Gârda, Oros, Szalantai. Antrenor: Lucian Roman

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.