JSport.roJSport.ro

FC Universitatea Cluj a remizat aseară, 26 august, cu echipa a doua a CFR-ului în startul Ligii a III-a, 1-1. Marcatorii de pe Cluj Arena au fost Goga (58) şi Alex Petruş (89). Astfel, cele două echipe au obţinut doar un punct la finalul primei etape a Ligii a III-a. 

Antrenorului ,,studenţilor” îi pare rău că echipa sa a fost egalată în ultimele minute de joc, dar greşelile din partida de aseară vor fi corectate, spune el.

,,Meciul a fost la discreţia noastră, iar după schimbări nivelul jocului nu a mai fost acelaşi, dar puteam să închidem jocul în diferite momente. Cel puţin în minutul 75 am avut patru-cinci situaţii de unul contra unul, dar oricine ţine minte rezultatul final. Îmi pare rău că nu am început cu dreptul. Mergem înainte şi vom corecta greşelile care au fost. Vom îmbunătăţi atitudinea pentru că la <<U>> Cluj sunt pretenţii mari”, a declarat Marius Popescu, antrenorul Universităţii.

De cealaltă parte, fundaşul central al CFR-ului, Răzvan Horj, este mulţumit de jocul din derby-ul local, iar el a venit să ajute echipa a doua nedorind să stea prin tribune.

,,A fost dorinţa mea să joc în acest meci. Decât să merg la Timişoara să stau în tribune am zis că mai bine vin să fac un antrenament bun aici. Eu zic că e un rezultat bun pentru ambele echipe şi ne-am descurcat bine. Pentru mine este un egal, dar, poate, pentru colegii mei e o victorie”, a spus Răzvan Horj.

În etapa următoare ,,U” Cluj va juca în deplasare cu Unirea Dej, iar CFR Cluj II va primi vizita echipei ACS Viitorul Ghimbav.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.