JSport.roJSport.ro

Sticla Arieşul Turda a câştigat, 4-1, meciul cu Industria Sârmei Câmpia Turzii, disputat sâmbătă dimineaţă, în deplasare.

Jucătorii pregătiţi de Artur Podar au demonstrat şi în acest joc de ce ocupă un loc pe podiumul Ligii a IV-a, chiar dacă desprinderea pe tabelă a venit abia în ultimul sfert de oră.

„Dubla” lui Silaghi şi golurile lui Răzvan Moldovan şi Mărie au adus încă trei puncte în tabăra Sticlei, care a mai ratat şi un penalty la Câmpia Turzii, prin Cocoară.

De partea cealaltă, schimbările prin care a trecut ISCT în această iarnă, ultima dintre ele însemnând renunţarea antrenorului Gabriel Mocean după doar o etapă din retur, încă îşi pun amprenta asupra jocului galben-albaştrilor. Ovidiu Imbuzan a marcat singurul gol al gazdelor în acest joc, echipa din Câmpia Turzii fiind pregătită de antrenorul-jucător Adrian Voiculeţ.

„Turda a câştigat astăzi datorită pregătirii pe care o are în plus comparativ cu noi. Ei au făcut antrenamente, au jucat amicale şi cred că aici s-a făcut diferenţa astăzi, nu pentru că ei ar fi o echipă mai valoroasă. Victoria lor a fost meritată, diferenţa de scor arată ce s-a întâmplat pe teren, noi atât am putut acum şi sperăm la mai mult în meciurile următoare”, ne-a spus portarul ISCT-ului, Tudor Barta.

„În prima repriză chiar a fost foarte bine pentru noi, dar în a doua am intrat cu o bâlbâială şi am luat gol, iar de acolo le-am dat aripi celor de la Câmpia Turzii. Noi ne-am jucat cu ocaziile mai apoi, am ratat şi un penalty şi ne-am făcut meciul greu, dar apoi au venit cele două goluri şi s-a terminat cu bine”, a spus şi tehnicianul Sticlei, Artur Podar.

Industria Sârmei C. Turzii

Barta
Marcu
Imbuzan C.
Cecălăcean
Mureşan
Tescar
Bucur
Mercean
Moldovan S.
Indrei
Voiculeţ

Au mai intrat: Imbuzan Ov, Câmpan, Mocan, Iepure. Antrenor: Adrian Voiculeţ

Sticla Turda

Lăkătuş M.
Curta
Otvos
Cocoară
Soporan
Silaghi
Lăkătuş Gh.
Tothăzan Răz,
Savu
Moldovan Răzv.
Mărie

Au mai intrat: Coroiu, Tothăzan Al, Mâlnă, Szakacs. Antrenor: Artur Podar

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.