JSport.roJSport.ro

Liga a IV-a a intrat în vacanţă după 16 etape, în 2017 mai disputându-se şi prima rundă a returului.

La final de an, Sticla Arieşul Turda pare deja scăpată în învingătoare, formaţia lui Artur Podar încheind prima parte a campionatului cu nouă puncte avans faţă de locul doi din clasament.

Turdenii au dominat copios turul Ligii a IV-a aşa cum a făcut şi Universitatea Cluj în sezonul trecut, cele două echipe având o linie de clasament aproape identică după 16 meciuri. Atât Sticla, cât şi “U” au bifat 15 victorii şi doar o remiză, turdenii stând mai bine, însă, la capitolul golurilor marcate.

Chişu şi colegii săi au înscris de 92 de ori până acum, Goga şi ceilalţi jucători ai lui “U” din sezonul trecut având “doar” 90 de goluri marcate după 16 meciuri. De altfel, la acest capitol Sticla a doborât un record cel puţin al ultimului deceniu, nicio echipă neavând o ofensivă mai prolifică decât a avut Sticla până acum.

Turdenii au avut şi norocul ca adversarii cei mai importanţi, CS Floreşti şi Olimpia Gherla, să se încurce când nu se aştepta aproape nimeni, astfel că pentru jucătorii lui Artur Podar e aproape imposibil să mai piardă cele nouă puncte avans în 2018.

Liga a IV-a se va relua în 10 martie, iar barajul pentru promovare în Liga a III-a va avea loc în a doua jumătate a lunii iunie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.