JSport.roJSport.ro

Sticla Arieşul Turda se află la nouă puncte în faţa principalei urmăritoare în clasamentul Ligii a IV-a, însă liderul la jumătatea sezonului nu se consideră deloc campion.

Formaţia lui Artur Podar a făcut primele două transferuri, Cosmin Crăciun şi Marian Ionuţ, turdenii aflându-se în discuţii cu alţi jucători.

Pentru a se feri complet de emoţii, aceştia vor să pregătească ultima parte a campionatului extrem de bine, oficialii echipei având în plan şi un cantonament în luna ianuarie. După reunirea din data de 15, alb-roşii ar vrea să plece o săptămână într-un stagiu de pregătire centralizat, însă deocamdată nu s-a stabilit nimic sigur.

„Suntem foarte conectaţi, vigilenţi şi nu îi vom lua pe adversari la preţ de matineu. Atunci când eşti sigur de ceva, poţi să ai surprize. Vrem să ne întărim cu două-trei piese care să ne ajute la promovare. Vrem şi să-i scoatem pe băieţi o săptămână într-un cantonament, la o pregătire bună, însă nu am stabilit nimic concret până acum”, a spus preşedintele Sticlei Turda, Adrian Şomlea.

Oficialul liderului Ligii a IV-a a vorbit, inevitabil, şi despre o eventuală promovare în Liga a III-a, prin transferurile pe care turdenii vor să le facă în următoarea perioadă numărându-se şi jucători sub 19 ani.

„Trebuie să avem trei jucători U19 în Liga a III-a şi ne gândim şi la aducerea de juniori. Vrem să ne mai întărim pentru retur şi, automat, pentru baraj, în vederile noastre aflându-se şi doi-trei jucători de Liga a III-a. Vrem să avem un lot de 22-23 de jucători în retur”, a mai spus Şomlea.

Liga a IV-a se va relua în 3 martie şi se va încheia după exact trei luni.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.