JSport.roJSport.ro

Sticla Arieşul Turda a devenit, matematic, câştigătoarea Ligii a IV-a.

Elevii lui Artur Podar s-au impus cu 4-0 pe terenul Olimpiei Gherla, obţinând cele trei puncte necesare pentru a nu mai depinde de nimeni în ultimele etape.

Chiar şi în cazul unui eşec la Gherla, Sticla tot devenea campioană, pentru că urmăritoarea CS Floreşti a pierdut la Unirea Iclod, 1-3.

Meciul de pe stadionul gherlean a fost controlat de către turdeni, care au marcat, însă, primul gol în poarta lui Drăgan abia în minutul 38, prin Chişu. Fără ocazii periculoase la poarta oaspeţilor, gherlenii au căzut şi fizic în a doua repriză. Acelaşi Chişu, alături de Silaghi şi Adelin Rus au profitat de ocaziile create şi au stabilit scorul final, un 4-0 care o duce pe Sticla direct la meciurile de baraj.

La Iclod, printr-o determinare superioară, Unirea a reuşit să câştige cu CS Floreşti. Într-un final de sezon fără miză pentru jucătorii lui Călin Budişan, Iclodul şi-a văzut de treabă şi a demonstrat din nou că poate pune probleme oricui în Liga a IV-a.

La 2-1, Unirea a rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Cupşa, autorul primului gol, însă jucătorii nou-promovatei au reuşit să dea lovitura în 10 oameni, stabilind scorul final prin Cotuţ. Vali Dîrjan a marcat celălalt gol al Unirii, în timp ce Madru a egalat la unu pentru floreşteni, iar Iclodul speră acum inclusiv la terminarea pe locul trei în acest sezon.

Dacă turdenii sunt siguri de primul loc, CS Floreşti nu mai poate pierde poziţia a doua în clasament la finalul campionatului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.