JSport.roJSport.ro
foto: facebook/Unirea Triteni

Etapa a 19-a a Ligii a IV-a a mai programat sâmbătă, pe lângă meciul Universităţii Cluj cu Someşul Gilău, la care au asistat oaspeţi de seamă, alte trei partide în care spectacolul şi-a făcut loc din plin.

S-au marcat 12 goluri în aceste meciuri, unul dintre ele ieşind din plin în evidenţă şi aparţinându-i chiar unui antrenor. Tehnicianul Unirii Triteni, Andrei Pintilie, care îşi ajută deseori echipa şi din teren, a înscris ambele goluri ale victoriei cu CFR Dej, 2-1, însă reuşita de trei puncte se vede rar pe un stadion chiar şi din Liga I.

La scorul de 1-1, antrenorul jucător al Triteniului a trimis mingea în poartă printr-o foarfecă laterală lăudată inclusiv de adversari, în prealabil Andrei Pintilie deschizând şi scorul, în prima repriză. Abigil Lazăr a egalat imediat pentru dejeni la 1, însă partida disputată pe un vânt extrem de puternic a fost decisă, în cele din urmă, de eurogolul antrenorului Unirii din repriza secundă.

Performera etapei este Sticla Arieşul Turda, echipă care a câştigat la o diferenţă la care nu se aştepta prea multă lume, 4-1, pe terenul Armenopolisului Gherla. Jucătorii pregătiţi de Artur Podar au meritul de a fi rămas constanţi şi în cel mai dificil meci al începutului de sezon, turdenii marcând minim patru goluri în fiecare partidă de până acum.

Lucian Mărie a reuşit un “hattrick” ieri, Silaghi marcând celălalt gol al Sticlei, pentru onoarea Armenopolisului înscriind Marian Ionuţ, din penalty. Alb-roşii au rămas la un punct de Olimpia Gherla, formaţia lui Laur Aştilean şi Alexandru Felfalusi părând să-şi fi revenit după startul ratat de retur.

Gherlenii au câştigat cu 3-1 pe terenul Arieşului Mihai Viteazu, „dubla” lui Cosmin Mureşan şi golul lui Dascăl securizând a doua victorie consecutivă a Olimpiei. De partea cealaltă, Boboia a izbutit să marcheze pentru Arieşul, o formaţie care a pierdut, astfel, cele două meciuri consecutive disputate împotriva principalelor urmăritoare ale Universităţii Cluj.

În clasamentul din acest moment, astăzi având loc ultimul joc al etapei a 19-a, Vulturul Mintiu-Gherlii – Unirea Floreşti, Olimpia şi Sticla continuă umăr la umăr, CS Floreşti, care a stat în această rundă, coborând la şapte puncte de locul al treilea.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.