JSport.roJSport.ro

img_1641Sticla Arieşul Turda continuă forma bună din ultima săptămână, reuşind să câştige un nou meci la scor, 8-3 cu Unirea Floreşti.

Jocul de sâmbătă dimineaţă a fost decis în primele 25 de minute, perioadă în care gazdele au marcat şase goluri în poarta unei echipe care a început foarte slab partida. Scorul de 6-0 s-a înregistrat şi la pauză, avantajul imens luat ducând la o relaxare oarecum normală în tabăra gazdelor, floreştenii reuşind să câştige repriza secundă cu 3-2.

Hattrick-ul lui David, „dublele” lui Silaghi şi Mărie, precum şi reuşita lui Kiesz au rezolvat meciul pentru turdeni, golurile care au mai spălat din onoarea oaspeţilor fiind marcate de Kallos, Cenan şi Medrea.

„Am început foarte bine şi am făcut o primă repriză excelentă. În a doua, şi pe un fond de relaxare, am primit trei goluri. Eu mă aştept să câştig fiecare meci şi la scor, ceea ce se poate dacă băieţii au atitudine”, a spus Artur Podar, antrenorul turdenilor fiind mulţumit după ce echipa sa a marcat 17 goluri în ultimele trei meciuri. De asemenea, cel puţin până la jocul lui “U” Cluj din această seară, alb-roşii au urcat pe locul 1 în clasament.

Cunoscut şi pentru comentariile sale de la finalul meciurilor, care dau o pată de culoare de multe ori necesară Ligii a IV-a, tehnicianul Unirii, Ioan Maja, a „lovit” din nou după acest joc. Totuşi, antrenorul floreştenilor a spus şi că are dubii asupra corectitudinii primelor trei goluri marcate de turdeni.

„Dacă era 6-3, era poartă-n casă, era bine. În primele 25 de minute jucătorii mei au fost speriaţi de bombe, nu am nicio explicaţie pentru ce s-a întâmplat, alandala. La început, toţi mi-au fost umeraşe pentru echipament. Iar Turda e o echipă cuminte, terenul a fost bun, toate condiţiile. La noi au lipsit şi cinci jucători, trei bolnavi şi doi loviţi în cap, dar asta este. Nu vreau să comentez mai multe, dar am impresia că primele trei goluri au fost marcate din ofsaid, aşa simt eu”, a declarat Ioan Maja, echipa sa ajungând la 32 de goluri primite în acest sezon.

sticla-turdaSticla Turda

1
Lăkătuş M
21
Moldovan Rareş
17
Soporan
5
Szakacs
16
Otvos
2
David
11
Kiesz
8
Savu
15
Coroiu
9
Lăkătuş G
7
Silaghi

Au mai intrat: Mihăşan, Tothăzan, Moldovan Răzvan, Mărie. Antrenor: Artur Podar

unirea-florestiUnirea Floreşti

1
Torkos
2
Rakoczi
19
Rus I
5
Madru
18
Buda
4
Grigorean
7
Cenan
8
Timoc
10
Vălean
16
Mureşan M
20
Medrea

Au mai intrat: Grămadă, Kallos, Proca. Antrenor: Ioan Maja

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.