Antrenorul CFR-ului, Marius Şumudică, l-a dat afară pe Mario Rondon de la CFR cu doar câteva zile înainte de meciul cu Banja Luka, din primul tur preliminar al UEFA Champions League.

Tehnicianul campioanei a vorbit despre neînţelegerile avute cu atacantul venezuelan, care a fost pus pe liber în weekend.

“Rondon a avut o discuţie cu mine când a ajuns la Cluj, mi-a spus doleanţele, eu l-am înţeles şi i-am spus că îl susţin. Dar a doua zi a făcut un pas greşit, care mi-a demonstrat că are un caracter îndoielnic. Eu am fost primul care am venit la conducere şi am spus că nu pot să continui cu un astfel de jucător. Nu am nevoie ca cineva să îmi distrugă grupul. Mai bine sacrific un jucător şi câştig douăzeci şi ceva. Orice jucător ar fi fost, chiar şi căpitanul echipei, avea aceeaşi soartă. El şi-a scris rezilierea şi a luat acest drum, în opinia mea greşit”, a spus Şumudică.

Antrenorul are încredere în echipa sa înaintea partidei de marţi, dar atrage atenţia şi asupra adversarilor, chiar dacă ardelenii au prima şansă.

“Toată lumea se aşteaptă ca CFR să defileze, dar să ştiţi că nu va fi aşa. Jucătorii care au sângele ăsta de luptător, din punct de vedere al agresivităţii, ne vor pune anumite probleme. Trebuie să fim fi la fel de agresivi”, a spus Şumudică.

Meciul dintre CFR şi Banja Luka va avea loc marţi, de la ora 20:00, şi va fi transmis pe Look Sport Plus.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte