JSport.roJSport.ro

Antrenorul Astrei, Marius Şumudică, a avut parte de o primire călduroasă din partea suporterilor CFR-ului. Când acesta a intrat pe teren, fanii echipei clujene l-au aplaudat şi l-au felicitat pentru parcursul cu Astra, iar Şumudică le-a răspuns pe măsura faptelor, mulţumindu-le pentru primire.

După ce a fost eliminat pentru proteste asupra arbitrului Sebastian Colţescu şi trimis în tribună, Şumudică a fost chemat de către suporteri la salut şi la câteva fotografii.

,,Un public extraordinar. Asta înseamnă să ai identitate. Să ai stadionul tău, să ai publicul tău, să vină să te împingă. Contează mult în momentele astea, ceea ce noi ducem lipsă”, a spus Şumudică despre suporterii clujeni.

Totodată, Marius Şumudică a ţinut să felicite gruparea din Gruia pentru jocul prestat aseară şi consideră ca ea este principala favorită la titlu dintre toate cele şase echipe care s-au calificat în play-off.

,,Felicit echipa Clujului. O echipă bună. Eu consider că ei sunt principala favorită la titlu şi îl contrazic pe domnul Miriuţă care deja îi vede pe Steaua câştigători. Eu consider că CFR Cluj are cea mai bună echipă şi cred că merită să ia campionatul fără niciun fel de ironie. Ne-au bătut pe merit. Îl felicit pe Miriuţă. Felicit toată lumea pentru ce se întâmplă aici, publicul şi să dea Dumnezeu, eu îmi doresc din suflet, ca CFR-ul, dacă pot, să ia campionatul” a încheiat antrenorul giurgiuvenilor.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.