Vulturul Mintiu Gherlii a dat lovitura în pauza competiţională.

Formaţia aflată pe locul secund în Liga a IV-a s-a întărit cu un jucător care a strâns până acum 30 de meciuri în Liga 1.

Răzvan Andronic va juca până la vară la echipa din Mintiu Gherlii. Atacantul care a evoluat în prima ligă pentru FC Botoşani şi Academica Clinceni vrea să reintre în circuit după o accidentare gravă suferită anul trecut.

“Am fost accidentat 8 luni şi am nevoie de nişte meciuri ca să încerc să mă pun pe picioare. După 8 luni de pauză e mai greu să îţi revii şi de-asta am acceptat să vin la Mintiu. Îl ştiu pe Gică Cotuţ, mi-a inspirat multă încredere şi am venit să-l ajut”, a spus Andronic, atacant care a împlinit luna trecută 23 de ani.

Jucătorul format la Ardealul Cluj, care a fost şi în lotul CFR-ului acum 3 ani, nu e singura noutate din tabăra “vulturilor”. Dan Matei e noul antrenor al echipei.

“Am ales să-l pun pe Dan antrenor, iar eu rămân un fel de manager. Venirea lui Andronic mă bucură şi vreau să vă spun că ne-am înţeles într-un minut. Nu e ultimul transfer, vom mai aduce cel puţin 2 jucători cu experienţă”, a spus şi noul manager al Mintiului, Gică Coţuţ.

Liga a IV-a se va relua în primul weekend al lunii martie, cu etapa a 15-a. Arieşul Mihai Viteazu e lider în clasament, cu cinci puncte peste Mintiu Gherlii.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte