Someşul Dej va juca în noul sezon al Ligii a III-a. Anunţul a venit astăzi, după ce Voinţa Budeasa s-a retras din competiţie.

Dejenii au trimis o cerere la FRF în urmă cu două săptămâni, bazându-se şi pe faptul că multe echipe s-ar putea retrage. În plus, mărirea la 100 a numărului de formaţii din Liga a III-a i-a făcut pe dejeni să fie optimişti.

“Nu vreau să zic că s-a făcut dreptate, dar consider că am meritat acest loc în liga a treia. După doi ani în care am investit financiar şi moral în această echipă. Chiar dacă a fost acea dezamăgire de la baraj, după care am început reconstrucţia noului Someş, iată că a fost de bun augur. Am adus 16 jucătorii de 2000 şi 2001, plus Mihai Maxin şi Bogdan Miholca. Obiectivul e menţinerea în acest eşalon”, ne-a spus finanţatorul dejenilor, Vicenţiu Ştir.

Omul de afaceri a renunţat la aproape toţi jucătorii după eşecul de la baraj, dar acum le va prelungi contractele la cel puțin opt dintre ei. Nu va veni înapoi, însă, și antrenorul Gheorghe Barbu. Sergiu Mîndrean se va ocupa în continuare de echipă, alături de managerul general Sergiu Costin.

Tragerea la sorţi pentru noul sezon al ligii a treia va avea loc în această săptămână. Campionatul va începe în 12 septembrie.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte