JSport.roJSport.ro
foto: captura video/turdanews.net

Sticla Arieşul Turda a făcut un pas greşit, pe teren propriu, în etapa a 22-a a Ligii a IV-a, 2-2 cu Unirea Tritenii de Jos.

Chiar dacă rezultatul este dezamăgitor pentru turdeni, care ţintesc locul doi la finalul campionatului, acest egal a venit în faţa unei echipe neînvinse în 2017. Triteniul a condus de două ori la Turda, ambele goluri fiind marcate de Ionuţ Petrea, identic, cu loburi peste portarul Marcel Lăkătuş.

Oaspeţii au fost egalaţi, însă, de fiecare dată de către elevii lui Artur Podar, Ştefan Silaghi transformând, în acelaşi colţ, două lovituri de la 11 metri, ultima în minutul 86. Turdenii au trimis şi de trei ori mingea în bară, însă s-au ales cu un singur punct după această confruntare, care îi ajută, totuşi, să recupereze locul doi la golaveraj, cel puţin până la meciul Olimpiei Gherla cu Universitatea Cluj.

„Sunt nemulţumit de acest rezultat, dar asta este când faci două greşeli mari în apărare. Şi au fost mingi degajate, nu poţi să spui că ne-au prins pe un contraatac sau ceva. Dar când domini, ai posesie, îţi creezi situaţii de gol, ai trei bare şi nu o bagi în poartă, dar faci astfel de greşeli, fotbalul te taxează. A apărut şi un fond de oboseală la noi, dar orice punct e important şi nu cred că cele două pe care le-am pierdut astăzi vor conta la finalul campionatului”, ne-a spus antrenorul turdenilor, Artur Podar.

„Îi felicit pe băieţi pentru munca depusă şi mă închin în faţa lor. Mai ales că am avut şi trei absenţe, iar azi a jucat Sergiu Gall, care nu a mai făcut-o de cinci meciuri şi acum a venit direct din armată şi a jucat impecabil. Juniorul Paul Ceclan a fost şi el impecabil, dar toţi merită felicitări. Astăzi Turda nu ne dădea gol din faze normale de joc nici dacă jucam 50 de ani, iar cu un ochi râd, pentru că i-am încurcat mereu, şi cu unul plâng pentru că nu am câştigat astăzi. Chiar dacă am dubii la ultimul penalty, arbitrajul a fost ok per total şi m-aş bucura să am şi eu pe teren propriu un astfel de arbitraj. Rămânem neînvinşi, iar dacă alergăm şi stăm bine în teren nu ne poate bate nimeni, nici Olimpia Gherla şi nici Universitatea Cluj”, ne-a spus, mândru de echipa sa, antrenorul jucător al Triteniului, Andrei Pintilie.

În runda următoare, Unirea are parte de un nou test dificil, cu Olimpia Gherla pe teren propriu, în timp ce Sticla se va deplasa pe terenul ultimei clasate, CFR Dej.

Sticla Turda

Lăkătuş M.
Soporan
Szakacs
Cocoară
Moldovan Răzvan
Lăkătuş Gh.
Tot
Kopandy
Savu
Silaghi
Mărie

A mai intrat: Tothăzan. Antrenor: Artur Podar

Unirea Triteni

Rusu Al.
Ceclan
Indreica
Pintilie
Luduşan
Paleoca Cr.
Ozvada
Câmpian
Saşa
Nemeş
Petrea

Au mai intrat: Gall S., Cicoş, Deiac, Crişan. Antrenor: Andrei Pintilie

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.